راستینه: همچون رهبر شهیدمان مشت گره‌کرده را بر سر دشمن فرود آوردیم

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس تأکید کرد: حضور گسترده مردم ایران در راهپیمایی روز قدس، نماد اراده ملی برای شکست دشمن و مشت گره‌کرده‌ای بر سر آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده است.این حضور شجاعت و اقتدار مردم را به نمایش گذاشت و نشان‌دهنده اعتماد آنان به نیروهای مسلح کشور است.
احمد راستینه، نماینده شهرکرد در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به پیام آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: نخستین نکته‌ای که امام خامنه‌ای عزیزمان (رضوان الله تعالی علیه) در بیانیه‌ی خود اعلام فرمودند، این بود که ایشان را چون کوهی استوار یافتیم؛ به‌گونه‌ای که دستِ سالِمِ ایشان مشتی گره‌کرده بود؛ مشتی گره‌کرده که ۴۷ سال است چون پتکی بر سر دشمن فرود می‌آید. سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: این مشتِ گره‌کرده، نماد اراده‌ی ملی ما برای شکست دشمن است. امام مظلوم و شهیدمان، با مشتِ گره‌کرده‌ی خویش، این مشت را پتکی بر سر آمریکا فرود آورد. وی با اشاره به حضور گسترده امروز مردم، گفت: در امروز مردم بزرگ ایران اسلامی در اقصی نقاط کشور، شانه به شانه مسئولین خود، از رئیس‌جمهور محترم تا دبیر شورای عالی امنیت ملی و سران قوا، حضور یافتند و بدون هراس از تهدیدات ترامپ، در صحنه حاضر شدند. راستینه با بیان اینکه انسجام ملی و وحدت مقدس مردم ایران، مشت گره‌کرده‌ای محکم بر پیکره آمریکا و رژیم صهیونیستی بود؛ افزود: مردم امروز نشان دادند که در دفاع از سرزمین مقدس ایران و از وجب‌وجب خاک این سرزمین، مجاهدانه در میدان حضور دارند و حتی از تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونیستی هراسی به دل ندارند.سخنگوی کمیسیون فرهنگی اعلام کرد: عظمت راهپیمایی روز قدس امسال از چند جهت حائز اهمیت بود. نخست اینکه این راهپیمایی همزمان با تهدیدات و حملات جنگنده‌های آمریکایی و صهیونیستی بر فراز آسمان انجام شد که با عظمت حضور مردم، همه تهدیدات دشمن تحقیر شد و عملاً شجاعت و اقتدار مردم ایران به نمایش گذاشته شد.
نماینده شهرکرد در مجلس ادامه داد: دوم اینکه تجمعات شب‌های پی‌درپی مردم ایران در میادین و خیابان‌ها برای خون‌خواهی از امام شهید، تصویری دیگر از مجاهدت‌های ملت ایران را به نمایش گذاشت. تبعیت و بیعت با امام عزیز، آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، رنگ و بوی دیگری به راهپیمایی روز قدس امسال بخشید.وی بیان کرد: از طرفی، اعتماد ملت بزرگ ایران به فرزندان خود در نیروهای مسلح نیز به نوبه خود بی‌نظیر بود و نشان داد که ملت ایران قدر نیروهای مسلح خود را می‌داند و از آنها حمایت می‌کند. ملت با اقتدار در کنار نیروهای مسلح، از ایران بزرگ حراست خواهد کرد. راستینه تاکید کرد: شاخصه مهم راهپیمایی روز قدس، اعتماد به نفس ملی، وحدت ملی و باور به تحقق نصرت خدای متعال بود که در این روز قدس تجلی پیدا کرد. وی در پایان گفت: فرزندان عزیز ما در نیروهای مسلح نیز از این عظمت ملت، قدرت مضاعفی خواهند گرفت و ان‌شاءالله صحنه‌های جدیدی از نبرد، مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن شکل خواهد گرفت و پیروزی و نصرت از آن ما خواهد بود.
22:40 - 22 اسفند 1404
مجلس

1 بازنشر3 واکنش
217٫2k بازدید