موافقت مجلس با بررسی اولویت‌دار طرح نحوه برگزاری تجمعات

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اکثریت آرا با طرح قانون حمایت از تجمعات و راهپیمایی‌ها موافقت کردند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، امروز چهارشنبه، به بررسی اولویت تعدادی از نمایندگان برای گزارش امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح قانون حمایت از تجمعات و راهپیمایی‌ها مطابق اصل ۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران پرداختند.در نهایت نمایندگان با ۲۰۲ رای موافق، ۱۰ رای مخالف و ۶ ممتنع از ۲۱۸ آرای ماخوذه، با این طرح موافقت کردند.محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها به عنوان نماینده متقاضیان فوریت این طرح، با بیان اینکه ملت بار دیگر عظمت خــود را با وجود چهار دهه فتنه نشان دادند؛ گفت: این ملت استوار است اما باید حقوق آن را پاس بداریم؛ برای سه قوه بهترین پاسخ ثبات اقتصادی پس از برخورد با مفسدان است. بر اساس اصل ۲۷ قانون اساسی تشکیل راهپیمایی مشروط به بدون حمل سلاح و مخل مبانی اسلام نباشد، آزاد است. بعد از گذشت چهار دهه قانون مستقلی برای این اصل ارائه نشده است؛ این طرح در مجلس یازدهم همزمان با لایحه دولت سیزدهم در کمیسیون بررسی و به تصویب رسید و به صحن ارجاع شد و اکنون بیش از نه ماه است در نوبت دستور صحن است.
در ادامه محمدرضا احمدی سنگر، نماینده رشت به عنوان مخالف تقاضای دو فوریت تاکید کرد: بنده مخالف این طرح نیستم اما برخی نکات را ذکر می‌کنم، بر اساس اصل ۲۷ قانون اساسی تشکیل راهپیمایی بدون حمل سلاح به شرط آن که مخل اسلام نباشد آزاد است. اینکه در این زمان این طرح پیشنهاد شده کار خیلی خوبی است؛ اما بعضی مقدمات اعم از مجازات شدیدتر باید در آن دیده شود تا مثل کشورهای دیگر کسی جرئت نکند جسارتی نسبت به نیروهای انتظامی، سپاه و بسیج داشته باشد.وی ادامه داد: یشنهاد من این است باید موارد بازدارندگی بیشتر شود. مثل فرصت اخیر که بعضی داعشی وار از اعتراضات بازاریان سواستفاده کردند؛ علاوه بر این گفته شود که کسی حق ندارد به پرچم و مقدسات توهین کند.ابراهیم عزیزی، رئییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن تشکر از کسانی که برای این طرح پیگیری داشتند؛ عنوان کرد: اجرای یکی اصول قانون اساسی جز موضوعات مهمی است که مجلس باید روی آن اصرار داشته باشد و اجرای این اصل که مدت‌ها به تاخیر افتاده امروز میتواند یکی از اقدامات خوب مجلس دوازدهم باشد. مخالفان مخالفتی با اصل طرح نداشتند اینجا اولویت را به رای میگذاریم و در جزئیات مشکلات را اصلاح خواهیم کرد.نماینده شیراز در مجلس بیان کرد: امروز اعتراضاتی که در کشور داریم که اگر از سازوکار قانونی برخوردار نباشد منجر به رفتارهای فرا قانونی می‌شود. برگزاری تجمعات در چارچوب غیرقانونی همیشه یک سوژه برای رسانه‌های معاند بوده است. اگر اعتراضات در چارچوب اسلامی باشد، بازدارندگی ایجاد و می‌تواند فرصتی برای جداسازی اعتراضات از اغتشاشات باشد.طراح این طرح حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، برخوار و میمه است.
09:50 - 24 دی 1404



48 الإجابة

@ERFAN_DALIR24 دی 1404
اگر این قانون به طور صحیح تصویب و اجرا بشه مطمئنم ۹۹درصد اقدامات تروریستی و آشوبگرانه در نطفه خفه خواهد شد... خیلی خوبه فقط امیدوارم واقعا بشه..

@Iranazizam24 دی 1404
تعليقًا على
#اینترنت #اینترنت_آزاد اونایی هم که میگن باید تلگرام و اینستاگرام فیلتر بشه خبر ندارن که اینا از قبل فیلتر بوده. خودشون سیم کارت سفید دارن نمیدونن چی فیلتره چی فیلتر نیست.

@mardom24 دی 1404
*** اینترنت بین الملل رو وصل کنید. از مردم شماره حساب بگیرید و قسط، اجاره،‌هزینه های زندگی رو واسشون واریز کنید. چک ها هم پاس کنید. داریم بیچاره میشیم. مردم بجای اینکه الان سرکار و مغازه و .. باشن. ریختن توی این فروشگاه ها مثل این گشنه ها اصلا جای سوزن انداختن نیست.

‌حامد رحمانی پور‌ صورة الملف الشخصي
@rahmanipour24 دی 1404
تعليقًا على
کالابرگ، یارانه و حقوق باید براساس نرخ طلا و ارز محاسبه و پرداخت شودلطفاً مطالبه زیر را حمایت کنیدو آن را باز نشر دهیدسپاس فراوانhttps://farsnews.ir/rahmanipour/1768137151601135782
ارزش دلاری یارانه و کالابرگ پرداخت شود
يطلب

ارزش دلاری یارانه و کالابرگ پرداخت شود

با توجه به اینکه سالها است که باید از دلار فاصله می‌گرفتیم ولی دولتمردان همچنان بر آن اصرار دارند و خسارت های زیادی از دلاری بودن اقتصاد در زندگی عموم جامعه دیده ایم لطفاً دولت یارانه و کالابرگ را به دلار محاسبه کند و به نرخ روز دهد این امر حداقل ۲ دستاورد مهم دارد ۱. کاهش فشار اقتصادی به مردم با نواسانات دلار ۲. سعی در کنترل قیمت دلار توسط دولت و خروج از وابستگی به دلار

دولت و مجلس و مردم

1000
10٬000

@user17683690706024 دی 1404
تعليقًا على
آقا هرجور شما میگید قبول بنده چطور میتونم به قطعی اینترنت که داره باعث نابودی زندگیم و ایجاد سکته در من میشه اعتراض کنم؟ هرجا بگید هم امضا میکنم که حرف اضافه ای نباشه و مسالمت آمیز باشهوالله من وطنم رو دوست دارم

‌آرمان انقلاب‌ صورة الملف الشخصي
تعليقًا على
مسئولین محترم برای جلوگیری از سؤ استفاده دشمنان و اغتشاشگران از اعتراض به حق مردم باید زمینه را برای شنیدن اعتراض مردم فراهم کنندسازوکار قانونی با در نظر گرفتن مکانی مناسب برای برپایی اعتراضات مردمی به این موضوع کمک خواهد کرد،وقتی مکانی خاص در هر شهری برای تجمعات مردمی فراهم شودو مسئولین مربوطه هم…
أظهر المزيد

‌مهدی رستمی‌ صورة الملف الشخصي
@Mahdirostami24 دی 1404
تعليقًا على
از مجلس تقاضا داریم که هرچه سریعتر طرح صیانت را تصویب کند تا به غیر از عده ای محدود کسی به اینترنت جهانی دسترسی نداشته باشد اجرای این قانون در این مقطع زمانی بسیار آسان تر صورت میگیرد چرا که قطع اینترنت جهانی تا حدودی عادی سازی شده .

‌محمد ناصری فر‌ صورة الملف الشخصي
@mnaserifar24 دی 1404
تعليقًا على
نوشدارو پس از مرگ سهراب

‌عبد صالح‌ صورة الملف الشخصي
@Abde_saleh24 دی 1404
تعليقًا على
ازین طرحاس که اگه تصویب هم بشه ۲ بار شورای نگهبان برگشتش میزنه میره مجمع دیگه هم در نمیاد.

‌آرام‌ صورة الملف الشخصي
@Aramm24 دی 1404
قریب به اتفاق کسانی که برای اتصال نت جو میدهندهیچ سابقه کاربری در فارس ندارند و این موضوع عجیب است

@mardom24 دی 1404
تعليقًا على
اینترنت بین الملل خونه ها (ثابت) رو وصل کنید

@Ras7524 دی 1404
تعليقًا على
میشه اسامی اون 16 نفر رو منتشر کنید؟فکز کنم این حق رو داریم بدونیم کیا مخالفت کردن با این طرح؟؟؟؟

@Fadayi_iran24 دی 1404
تعليقًا على
ما که میدونیم چه کسانی اعتراضات مردم رو میکنن اغتشاش!زشتهنکنید

@Matin200224 دی 1404
تعليقًا على
لطفا خواهشا اینترنت رو درست کنید، من امتحاناتم شروع شده و تمام جزوات داخل تلگرام بوده و الان هیچی ندارم بخونم، باید چیکار کنم؟!!!!! خسته شدیم دیگه

@user17682032311424 دی 1404
تعليقًا على
پیگیری کنید این نت وصل بشه بنده دانشجو هستم و کار و درآمد من در همین اینترنته

‌mohammadreza‌ صورة الملف الشخصي
@mohammadreza9324 دی 1404
تعليقًا على
این قانون باید به سرعت به مرحله اجرا برسه تا این تنش رو از بین ببره