فروردین: شیطنت‌های سیاسی نباید تمرکز تیم ملی را برهم بزند

رئیس فراکسیون ورزش مجلس، با مثبت دانستن قرعه تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۶ تأکید کرد که تیم ملی باید با آمادگی کامل وارد رقابت‌ها شود و شیطنت‌های سیاسی، از جمله مشکل صدور ویزای اعضای فدراسیون در مراسم قرعه‌کشی، نباید تمرکز ملی‌پوشان را برهم بزند.
محمد مهدی فروردین، نماینده فیروزآباد، فراشبند و قیر در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به قرعه‌کشی مسابقات جام‌جهانی فوتبال گفت: خوشبختانه قرعه تیم ملی در جام جهانی 2026 قرعه خوبی است و لازم می‌دانم اشاره کنم که صعود زودهنگام تیم ملی به جام جهانی، باعث خوشحالی علاقه‌مندان و مردم عزیز ایران شد. همه مردم ایران انتظار این لحظه را می‌کشیدند تا بدانند تیم ملی در چه گروهی قرار خواهد گرفت.رئیس فراکسیون ورزش مجلس با بیان اینکه به نظر می‌رسد گروهی که تیم ما در آن قرار گرفته، با توجه به کیفیت تیم ملی و تجربیاتی که در دوره‌های گذشته کسب شده است، گروه نسبتاً مناسبی باشد؛ اعلام کرد: با این حال، لازم است تأکید کنم که تمامی تیم‌های ملی که به جام جهانی راه پیدا می‌کنند، با تجهیزات و آمادگی کامل وارد مسابقات می‌شوند. این به معنای تعیین‌کننده بودن نام تیم‌ها از پیش نیست و ممکن است تیم‌هایی که کمتر شناخته‌شده‌اند، با آمادگی و برنامه‌ریزی دقیق به‌عنوان پدیده مسابقات ظاهر شوند.فروردین عنوان کرد: همچنین آقای قالیباف رئیس مجلس، در نطق پیش از دستور خود به حمایت دولت و مجلس از تیم ملی اشاره کردند تا بازی‌های تدارکاتی مناسبی برای تیم پیش‌بینی شود و بازیکنان با تیم‌های باکیفیت به رقابت بپردازند. این امر باعث می‌شود که تیم ملی با آمادگی کامل وارد مسابقات رسمی شود و دل مردم ایران را شاد کند.
۱۶ MB
رئیس فراکسیون ورزش مجلس اعلام کرد: بازیکنان، مربیان و دست‌اندرکاران فدراسیون فوتبال باید بدانند که صرف حضور در جام جهانی یک افتخار است، اما مردم انتظار دارند که تیم با قدرت و کیفیت بالا در مسابقات حاضر شود. تأثیر حضور تیم ملی تنها محدود به بازیکنان تیم نیست؛ این حضور در سراسر کشور، حتی در روستاها، می‌تواند انگیزه ایجاد کند و استعدادهای جدید را ترغیب کند تا در آینده خود را در سطح ملی و جهانی نشان دهند.نماینده فیروزآباد در مجلس عنوان کرد: رسالت بازیکنان تیم ملی بسیار مهم است و با توجه به شناختی که از کادر فنی و بازیکنان داریم، امیدواریم حمایت‌های لازم فراهم شود تا تیم ملی در این جام جهانی متفاوت از دوره‌های گذشته ظاهر شود.وی با اشاره به میزبانی مسابقات در کشور خاص، تاکید کرد: ممکن است برخی شیطنت‌های سیاسی نیز رخ دهد. نمونه آن، محدودیت صدور ویزا برای برخی اعضای فدراسیون فوتبال در مراسم قرعه‌کشی است. با این حال، این مسائل نباید تمرکز تیم ملی را به هم بزند.فروردین در پایان گفت: بازیکنان با هوشیاری لازم و حمایت مسئولین، به ویژه وزارت امور خارجه و دیپلماسی ورزشی، می‌توانند با تمرکز کامل آماده‌ و عازم مسابقات شوند.
پایان پیام/
13:45 - 16 آذر 1404
مجلس