یاد دانش‌آموزان میناب در قاب استوری هنرمندان

همزمان با آغاز سال تحصیلی، برخی از هنرمندان با انتشار استوری‌هایی در اینستاگرام، یاد دانش‌آموزان شهید میناب را گرامی داشتند.
خبرگزاری فارس-گروه هنر و رسانه: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، شماری از هنرمندان با انتشار استوری‌هایی در شبکه‌ اجتماعی اینستاگرام، یاد دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب را گرامی داشتند.
برخی از اصحاب هنر و رسانه چون ژیلا صادقی، سوگل طهماسبی، علیرضا استادی، سید علی صالحی، قیصر(بینش بلور)، حسین سلیمانی، مهران غفوریان، گرشا رضایی، سارا روستاپور، حسام خلیل نژادی و یوسف حاتمی کیا با انتشار تصاویر و نوشته‌هایی، نسبت به این جنایت و کودکانی که دیگر به مدرسه بازنگشتند واکنش نشان دادند.
انتشار این واکنش‌ها در روزهای آغاز سال تحصیلی، بار دیگر توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی را به جنایت آمریکایی _صهیونیستی در مدرسه شجره طیبه میناب و شهادت دانش‌آموزان، جلب کرده است.#میناب#مدرسه #شهید#هنرمند#ایران اخبار هنری را می‌توانید از طر‎یق صفحه ‌هنر و رسانه فارس دنبال کنید.
12:23 - 1 مهر 1405
هنر
رادیو و تلویزیون
سینما

3 بازنشر6 واکنش
24٫1k بازدید




1 پاسخ

@MontazeraneZohor1 مهر 1405
در پاسخ به @Nalinaghiyan
استوری کنید در محافل بین‌المللی بیان کنید نزارید فراموش بشههمه مسئولیم