تذکر سرپرست فرمانداری گچساران به مدیران بی انگیزه

سرپرست فرمانداری گچساران گفت: مدیری که نمی‌خواهد کار کند و انگیزه ندارد؛ نیاید.
به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران صبح امروز سید مسعود حسینی در جلسه شورای اداری گچساران با اشاره به هفته بسیج اظهار کرد: بسیج یک تفکر و مکتب می‌باشد و مربوط به جریان خاص نیست بلکه متعلق به همه می‌باشد.وی بیان کرد: بسیجیان و رزمندگان با کمترین تجهیزات و دست‌خالی به جنگ رفته واز ایران اسلامی دفاع کردند.سرپرست فرمانداری گچساران تصریح کرد: باید این تفکر را به نسل‌های آینده انتقال دهیم، تا آنها نیز بهتر با اندیشه و راه شهدا و بسیجیان آشنا شوند.حسینی با اشاره و تغییرات مدیران عنوان کرد: تغییر و تحول در دولت‌ها رخ می‌دهد ولی ما باید تا زمانی که در مسئولیت قرار داریم به مردم خدمت کنیم.وی گفت: اعتراضاتی وجود دارد که بسیاری از ادارات پاسخگوی مردم نیستند زیرا برخی از مدیران نمی‌دانند که می‌خواهند بمانند یا بروند، این درست نیست باید تا آخرین لحظه مسئولیت خود را به‌ خوبی انجام دهیم و نگذاریم کار مردم روی زمین بماند.
سرپرست فرمانداری گچساران خاطرنشان کرد: در سرشماری کشاورزی که در حال اجراست باید همکاری لازم انجام شود.حسینی با اشاره به تأخیر برخی مدیران برای حضور در جلسات بیان کرد: حضور مدیران در جلسات طبق ساعت مقرر شده ضروری است، وقتی خود ما نتوانیم نظم را رعایت کرده و حضور پیدا کنیم برخی مشکلات به وجود می‌آید باید مدیران نظم را رعایت کنند.وی افزود: اداراتی که هنوز به سامانه دولت وصل نشدند باید هر چه زودتر این کار را انجام دهند، مدیران مأموریت های خارج از شهرستان را به فرمانداری اطلاع دهند.
سرپرست فرمانداری گچساران ادامه داد: فصل سرما نزدیک است و باید دستگاه‌ها آمادگی لازم را داشته باشند و باید شهرداری نقاط حادثه خیز کانال‌ها را در سطح شهر بررسی و لایروبی کند، امور عشایر نیز اقدامات لازم را جهت بازگشایی انجام دهد.
حسینی اضافه کرد: مصوبات جلسات در راستای برطرف‌ شدن مشکلات مردم می‌باشد و باید اجرا گردد و هر اداره‌ای که مصوبات برای آن ارسال می‌شود باید انجام دهد، مدیر باید خودش در جلسات حضور پیدا کند و بتواند تصمیم لازم را گرفته و اجرا کند، در جلسات بعدی مصوبات پیگیری خواهد شد.وی گفت: مدیری که نمی‌خواهد کار کند و انگیزه ندارد نیاید در جلسه و تکلیفشان را مشخص کنند باید باانگیزه و توان بالا تا لحظه آخر تلاش کرد.رضا قشقایی شهردار دوگنبدان گفت: برای پارکینگ فرمانداری معارضاتی بین شهرداری و فرمانداری از سنوات گذشته وجود دارد که برطرف نشده خواستیم دوربین مداربسته نصب کنیم که تا معارضات برطرف نشده نمی‌توان انجام داد.وی گفت: جهت سیستم پایش تلاش بسیاری شد و مبلغ ۸ ونین میلیارد تومان تصویب شد ولی گفتند به‌خاطر مبادلات صورت نگرفت و جابه جا گردید باید سیستم های پایش انجام شود، مسکن ملی ۲۸۸ واحدی نیز سطل زباله آنها نصب شد.
سرهنگ نوری نیز جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران نیز اظهار کرد: امروز هرچه داریم از ثمره خون شهدا است،در مکتب عاشورایی اسلام سرداران بزرگی چون سردار سلیمانی و نیلفروشان پرورش یافتند.وی گفت:سپاه در تمام صحنه ها حضوری پر رنگ وتاثیرگذار داشته و توانسته اقدامات بسیار خوبی را انجام دهد.در این جلسه از زحمات عبدالله روشن ضمیر معاون برنامه‌ریزیی فرماندار سابق گچساران تجلیل شد.#فرمانداری#گچساران#مدیران#خبرگزاری_فارس
12:50 - 28 آبان 1403





1 پاسخ