معارفه رئیس جدید اتاق اصناف گچساران+فیلم و تصاویر

تودیع و معارفه رؤسای اتاق اصناف گچساران پس از کش‌وقوس های فراوان در صورتی برگزار شد که رئیس اتاق اصناف سابق گچساران در این جلسه حضور نیافت.
به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران صبح امروز سید ناصر حسینی رئیس بازرسی اتاق اصناف گچساران در آئین تکریم و معارفه رؤسای اتاق اصناف این شهرستان اظهارکرد: بازار گچساران از دیرباز در تمام صحنه‌های انقلاب و مقابله با رژیم طاغوت به‌خوبی درخشیده است.وی بیان کرد: بازاریان گچساران در دوران انقلاب، جنگ و بعد از آن و حتی در دوران بیماری کرونا نیز بسیار تأثیر گذار بوده‌اند و در تمام صحنه‌ها همگام با دیگر اقشار مختلف در کنار نظام جمهوری اسلامی قرار دارند.رئیس بازرسی اتاق اصناف گچساران تصریح با اشاره به انتخاب رئیس اتاق اصناف این شهرستان کرد: امید می رود سر فصل جدیدی را در اتاق اصناف رقم بزنیم.حسینی عنوان کرد: با تمام وجود همگام با دیگر اعضای اتاق اصناف در کنار تعامل و همدلی خوب در کنار رئیس اتاق اصناف جدید حضور خواهیم داشت و مشکلات و برای برطرف‌کردن مشکلات اتاق اصناف تلاش خواهیم کرد.
۱۱ MB
وی گفت: بازاری که در تمام مراسمات و رویدادهای حضورش سرآمد بوده در سنوات اخیر کمرنگ و ضعیف بود، باید تلاش کنیم تا دوباره بازار گچساران را که تا حدودی نیمه‌مرده شده زنده و تقویت کنیم.محمد فرهمندیان رئیس اتاق اصناف گچساران نیز اظهار کرد: اتاق اصناف نقش مؤثری در رسیدگی و بررسی مسائل و اوضاع بازار بر عهده دارد.وی بیان کرد: تلاش می‌شود تا بدون هر گونه تبعیض و جناح‌بندی به وظایف خود در اتاق اصناف پرداخته و گام‌های خوبی در برطرف‌شدن مشکلات آن برداریم.
رئیس اتاق اصناف گچساران خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود تمام اعضای هیت مدیره و صنف‌ها پای‌کار بوده تا با تعامل و همکاری بتوانیم اقدامات خوبی را در اتاق اصناف شهرستان رقم بزنیم.تودیع و معارفه رؤسای اتاق اصناف گچساران پس از کش‌وقوس های فراوان در صورتی برگزار شد که رئیس اتاق اصناف سابق گچساران(فرزاد اکبری) در این جلسه حضور نیافت، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گچساران نیز نتوانست در این معارفه حضور پیدا کند و نمایندگان وی برای تسلیم اعتبارنامه به این جلسه آمده بودند.#رئیس_اتاق_اصناف#انتخابات#گچساران
12:41 - 24 مهر 1403

2 بازنشر
4496 بازدید




1 پاسخ