سردار جوانی: آمریکا از جایگاه «تحمیل‌کننده» به «تحمیل‌شونده» تبدیل شد

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز آمریکا با نمایش قدرت ایران از جایگاه تحمیل‌کننده به تحمیل‌شونده تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سرتیپ دوم پاسدار یدالله جوانی، از فرماندهان سپاه، در مراسم اربعین فرمانده جبهه مقاومت، شهید مجید حسنی در خیمه گلستان شهدای اصفهان با بیان اینکه «وصف شهدا از درک سخن فراتر است»، اظهار داشت: به تعبیر سردار سلیمانی، کسی شهید می‌شود که شهیدانه زندگی کند. از ویژگی‌های بارز شهدا، زندگی شهیدانه، آرزوی شهادت و دلتنگی برای همرزمان شهیدشان است.وی با اشاره به بازپخش سخنان امام خمینی (ره) در روزهای اخیر و صپس از شهادت ایشان خاطرنشان کرد: این سخنان نشان‌دهنده درک عمیق رهبر شهید انقلاب از جایگاه والای شهداست؛ همان‌طور که به فرموده قرآن شهدا زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند و عامل عزت و قدرت این ملت هستند.این فرمانده سپاه با اشاره به تحولات اخیر و نقشه‌های دشمنان علیه ایران گفت: ترامپ، قمارباز سیاسی، تمام توان خود را برای ساقط کردن جمهوری اسلامی و تبدیل ایران به لیبی و سوریه به میدان آورد، اما نتوانست. چرا که ملت ایران را نشناخت؛ ملتی که فقط یک استان اصفهان آن ۲۵ هزار شهید تقدیم کرده و تنها در گلستان شهدای اصفهان ۸ هزار شهید دارد. جوانی افزود: دشمن تصور می‌کرد با یک حمله گسترده، نظام و مردم فرو می‌ریزند، اما ایستادگی و پیروزی این ملت توسط خداوند تضمین شده است. آمریکا می‌خواست با شکست ایران سربلند شود، اما برعکس، خود افول کرد و ملت ایران قله‌های افتخار را فتح کرد.وی با اشاره به تحلیل اخیر استاد دانشگاه شیکاگو تأکید کرد: حتی اندیشکده‌های غربی هم می‌گویند آمریکا به اهداف خود نرسید و ایران توانمندتر از قبل شد؛ تنگه هرمز که پیشتر باز بود، بسته شد و امروز آمریکا چاره‌ای جز پذیرش قدرت ایران ندارد.
جوانی با بیان اینکه دشمن گمان می‌کرد با ترور فرماندهان، نیروهای مسلح تضعیف می‌شوند، تصریح کرد: برعکس، با شهادت رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، این نفس‌ زکیه، آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای همانند امامین انقلاب، کشور را با قدرت و صلابت پیش می‌برند. امروز آمریکا با نمایش قدرت ایران از جایگاه تحمیل‌کننده به تحمیل‌شونده تبدیل شده است.وی با اشاره به ۶۰ شب حضور مردم در میدان، خاطرنشان کرد: چه در سرما و چه در گرما، این مردم ثابت کرده‌اند که مؤمنانه در میدان هستند. خداوند وعده نصرت داده و راه سلطه کفار بر مؤمنان را بسته است. ترامپ با وجود شکست‌های پیاپی، همچنان یاوه می‌گوید ولی ملت ایران تسلیم‌ناپذیر است و این ملت، خود زمینه‌ساز ظهور خواهد بود.به گزارش فارس، سردار شهید مجید حسنی، فرمانده دلاور اصفهانی پس از ۲۰ سال مجاهدت در نیروی قدس سپاه مقابل دشمن صهیونی در لبنان، سوریه و یمن، سرانجام در تجاوز دشمن آمریکایی-صهیونی به شهادت رسید.#ایران_قوی #ایران #جنگ #آمریکا #ابرقدرت

اربعین فرمانده جبهه مقاومت در اصفهان برگزار شد

مراسم اربعین سردار شهید مجید حسنی، فرمانده جبهه مقاومت با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده معظم شهدا و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری برگزار شد.

نمایش گزارش

19:12 - 11 اردیبهشت 1405
سیاست
استان ها
اصفهان

2 بازنشر6 واکنش
17٫9k بازدید