اسلامی: ایران هر یک روز و نیم یک دستاورد هسته‌ای دارد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: کار پیوسته و متداوم در حوزه انرژی هسته‌ای باعث شده که امسال هر یک روز و نیم یک دستاورد داشته باشیم و فروردین‌ماه سال آینده ۶۱ دستاورد به نمایش گذاشته می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی، صبح امروز در آیین افتتاحیه فاز اول تأسیسات جامع تأیید ایمنی تجهیزات سنگین ایران با بیان اینکه خواستن و توانستن باید در مداری هدف‌مند و با برنامه باشد، اظهار داشت: ، امسال پنجاهمین سال تأسیس سازمان انرژی اتمی است و در ایران اراده داریم که کشور ایران را به قطب هسته‌ای دنیا تبدیل کنیم.وی افزود: حق ما این است که فناوری‌های تراز اول کشور را از آن خود کنیم.اسلامی گفت: دشمنان تلاش کردند که ایران به یک کشور دارای انرژی‌ هسته‌ای تبدیل نشود اما ما موفق شدیم به این مهم دست یابیم.معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: دشمنان با فعالیت‌های تخریبی تلاش کردند ما به این مرحله نرسیم و اگر اعتلا و پیشرفت همه‌جانبه کشور را می‌خواهیم باید برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی تلاش روز افزون کنیم.
اسلامی گفت: دشمن با سیاه‌نمایی می‌خواهد بگوید جمهوری اسلامی موفق نبوده و شکست‌خورده و با تحریم فلج‌کننده می‌خواهد عملیات روانی روی مردم انجام دهد.معاون رئیس‌جمهور گفت: با کار به‌موقع و باکیفیت، تلاش خستگی‌ناپذیر و قدرت باید ایران را به کشوری قدر‌تمندتر تبدیل کنیم.اسلامی گفت: پیوستگی و تداوم سالیانه در حوزه انرژی هسته‌ای باعث شده هر یک روز و نیم یک دستاورد داشته باشیم.رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: امسال ۶۱ دستاورد علمی و فناوری در حوزه هسته‌ای داشته‌ایم که فروردین‌ماه سال آینده با حضور رئیس‌جمهور به نمایش گذاشته می‌شود.#انرژی_هسته‌ای #انرژی_اتمی #کسک #اورانیوم
11:30 - 20 بهمن 1403





1 پاسخ