۱۰ هزار مشترک پرمصرف گلستانی زیر پوشش «نبض انرژی»

مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان از اجرای طرح «نبض انرژی» برای بهینه‌سازی مصرف گاز ۱۰ هزار مشترک با مصرف نامتعارف خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود با اجرای این طرح سالانه ۳.۵ میلیون مترمکعب گاز صرفه‌جویی شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، ابوالفضل نرسی شامگاه سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: شرکت گاز استان گلستان در راستای تحقق گازرسانی ایمن، پایدار و بهینه، اجرای ده‌ها برنامه و پروژه بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش هدررفت گاز طبیعی را در دستور کار قرار داده است.وی افزود: این طرح‌ها در بخش‌های مختلف از جمله نانوایی‌ها، صنایع، گلخانه‌ها، مرغداری‌ها، مشترکان خانگی با مصرف نامتعارف و سایر بخش‌های مصرف‌کننده گاز اجرا می‌شود.مدیرعامل شرکت گاز گلستان با اشاره به همکاری با شرکت‌های کارور گفت: استان گلستان در مرحله انعقاد قرارداد با سه شرکت کارور قرار دارد که هدف آن‌ها فرهنگ‌سازی، جایگزینی تجهیزات کم‌بازده با تجهیزات راندمان بالا و تعامل مستقیم با مشترکان پرمصرف برای کاهش مصرف انرژی است.نرسی ادامه داد: در بخش خانگی نیز طرح «پویش نبض انرژی» با هدف بهینه‌سازی مصرف ۱۰ هزار مشترک با مصرف نامتعارف در حال اجراست که پیش‌بینی می‌شود سالانه حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب گاز صرفه‌جویی شود.وی افزود: یکی دیگر از طرح‌های مهم در حوزه صنعتی، استفاده از تجهیزات راندمان بالا در کوره‌های آجرپزی است که با اجرای کامل آن، سالانه حدود ۱۲ میلیون مترمکعب گاز صرفه‌جویی خواهد شد.مدیرعامل شرکت گاز گلستان بیان کرد: برای نوسازی تجهیزات نانوایی‌های قدیمی نیز برنامه‌ریزی لازم انجام شده و در فاز نخست ۲۵۰ واحد نانوایی تحت پوشش قرار می‌گیرند که نتیجه آن صرفه‌جویی سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب گاز خواهد بود.
نرسی با اشاره به طرح‌های مصوب شورای اقتصاد گفت: طرح بهینه‌سازی ۱۲۲ موتورخانه شامل ۸۵۰ واحد، هوشمندسازی ۱۰۰ موتورخانه در ادارات و مراکز آموزشی و همچنین تعویض ۲ هزار بخاری پربازده در مناطق سردسیر استان به طور کامل اجرا شده است.وی افزود: اجرای این پروژه‌ها موجب کاهش قابل توجه مصرف گاز در فصل سرد سال و صرفه‌جویی حدود ۲۰ درصدی در بخش‌های هدف خواهد شد.مدیرعامل شرکت گاز گلستان خاطرنشان کرد: نصب پنل‌های خورشیدی برای ادارات، ممیزی انرژی ساختمان‌ها و ایستگاه‌های CGS، اخذ برچسب انرژی ساختمان اداری شرکت، معاینه فنی موتورخانه‌ها، نصب کنترل‌باکس برای هیتر ایستگاه‌های CGS و جایگزینی ۴۰ هزار اتصال مفصلی از دیگر پروژه‌هایی است که امسال با هدف کاهش مصرف انرژی در دست اجرا قرار دارد.#گاز#گاز_گلستان#صرفه‌جویی اخبار گلستان را زودتر از همه بخوانید: ‎‎@golestan
06:18 - 17 ژوئن 2026
جامعه
نفت و انرژی
گلستان

2 بازنشر3 واکنش
14٫2k بازدید