انتقاد آیت‌الله مکارم‌شیرازی از افزایش قیمت‌ها

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور و گرانی‌های اخیر، گفت: افزایش قیمت‌ها، فشار قابل‌توجهی بر اقشار مختلف جامعه وارد کرده است؛ دولت با وضع قوانین مشخص و کنترل بازار، افزایش‌های غیرمتعارف را مدیریت کند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از حوزه، حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار با آیت‌الله حسینی بوشهری نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری با ابراز خرسندی از توضیحات ارائه‌شده، اظهار کرد: آگاهی دقیق از شرایط کشور و شناخت توأمان مشکلات و راهکارها نشانه‌ای از نگاه جامع و مسئولانه است.وی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور و گرانی‌های اخیر، تصریح کرد: افزایش قیمت‌ها، فشار قابل‌توجهی بر اقشار مختلف جامعه وارد کرده است.آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکه دولت از این وضعیت آگاهی دارد، افزود: ما قدردان زحمات دولت محترم در این ایام سخت خصوصاً در جهت تدارک مایحتاج مردم هستیم، اما در برخی موارد اقدام کافی در کنترل قیمت‌ها صورت نگرفته، درحالی‌که امکانات و ابزارهای لازم در اختیار دولت محترم است که می‌تواند با وضع قوانین مشخص و کنترل بازار، افزایش‌های غیرمتعارف را مدیریت کند.وی مشکلات اشتغال، مسکن، هزینه‌های بالای ازدواج و فراهم نبودن امکانات اولیه را از مهم‌ترین موانع پیشروی جوانان برشمرد و تأکید کرد: لازم است برنامه‌ریزی جامع و عملی برای رفع این موانع صورت گیرد. تسهیل ازدواج علاوه بر حل بخشی از مشکلات اجتماعی و اخلاقی، در افزایش جمعیت و تقویت بنیان خانواده نیز نقش مؤثری دارد.این مرجع تقلید همچنین بر نقش مهم رهبری در حل مشکلات کشور تأکید و عنوان کرد: باید باتوجه‌به ظرفیت‌ها و اختیارات موجود و با بسیج همه قوا و ارکان، خصوصاً قوه قضائیه، دولت را در اجرای اقدامات مؤثرتر یاری کرد.
آیت‌الله مکارم شیرازی با قدردانی از حضور پرشور مردم در صحنه در این مقطع مهم تاریخی، ادامه داد: این حضور آثار و برکات فراوانی داشته و نقشه‌های دشمنان را باطل کرده است، اما لازم است باتوجه‌به مشکلات اقتصادی کشور همه اقشار مردم از کارگر و کارفرما و تولیدکننده و کاسب و مصرف‌کننده دست در دست هم در عرصه اقتصادی با رعایت انصاف، مانع سوءاستفاده بدخواهان شوند.وی با تأکید بر ضرورت توجه هم‌زمان به ابعاد مختلف نظام، اظهار کرد: جمهوری اسلامی بر دوپایه «جمهوریت» و «اسلامیت» استوار است؛ این دو اصل باید در تمامی سطوح و بخش‌های جامعه، موردتوجه قرار گیرد و نباید نسبت به هنجارهای اخلاقی و وضعیت فرهنگی بی‌تفاوت بود.آیت‌الله مکارم شیرازی بر ضرورت استمرار دعا و استغاثه تأکید و بیان کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های معنوی، خصوصاً توجه و توسل به ذیل عنایات حضرت ولی‌عصر (ارواحناه فداه) در بهبود شرایط قطعاً مؤثر خواهد بود.وی در پایان، ضمن دعا برای توفیق مسئولان، اظهار کرد: امید است دولت در حوزه‌های اقتصادی، معیشتی، فرهنگی و اجتماعی، اقدامات جدی‌تری انجام داده و با افزایش هماهنگی و همکاری میان بخش‌های مختلف، روند حل مشکلات شتاب گیرد.
20:29 - 15 اردیبهشت 1405
حوزه و دانشگاه
حوزه علمیه

8 بازنشر10 واکنش
164٫9k بازدید



13 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌ذره خاک وطن‌
@Dr_Rashidi2 روز پیش
در پاسخ به
مجلس همچنان با مدیران نالایق مماشات می کند! همتی و مهاجرلو اصلا نباید تایید صلاحیت می شدند!

@topchi692 روز پیش
در پاسخ به
دعا میکنم تورم 0 درصد بشه، عمل نمیخواد

@alikarimi88999002 روز پیش
در پاسخ به
۲۹ماه درصف انتظاروام فرزنداوری بودم دراوایل فروردین خط من سوخته شداینترنت مختل شدبانک هاتعطیل بودن صفحه رسمی تسهیلات بانک مرکزی بسته بود ودرهمین هنگام ظاهراپیامک معرفی اینجانب به بانک ارسال شده که هرگزدست من نرسید با۳روزتاخیربه شعبه رفتم گفتندتوسط بانک مرکزی حذف شدی دوهفته است پیگیراین موضوع ام

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی غلامپور‌
@mgh612 روز پیش
در پاسخ به
یک قلم گوشی:

تصویر نمایه‌ی ‌ضحی حسینی‌
@Zohaahoseyne2 روز پیش
در پاسخ به
باید مسئولین یکاری بکنن به خاطر مردم🇮🇷

@Pasargadd2 روز پیش
در پاسخ به
چه عجب!!! یک نفر صداش در اومد

@user1777844907142 روز پیش
در پاسخ به
چه عجب بلاخره یک نفر از مراجع لطف فرمودندوبه فکر مشکلات مردم افتادند.بنده مراجع را دوست دارم اما در قضیه دی ماه هیچ کدام حتی بک بیانیه در حمایت اقای شهیدمظلوم ندادند.درحالی که قران سوزاندند.مسجداتش زدند

@user1751670376792 روز پیش
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
farshad

@IranHamdel  •  5 روز پیش

مطالبه

بازگشایی سریع بورس و پایان تصمیمات انفعالی؛ مطالبه جدی جامعه

دشمن ، قبل و بعد حمله ،به بررسی اهداف و نتایج آن می‌پردازد . و آنرا تحلیل می‌کند. زدن زیرساخت و سقوط بورس ایران ،دقیقا همان چیزی بود که می‌خواستند . آقایان مشاور و کارشناسان و تصمیم گیران محترم!!!تعطیل بودن بورس،یعنی مخابره ضعف،به دشمن امریکایی-صهیونی . بزرگ ترین هدف آمریکا، به زمین زدن اقتصاد و بورس کشور و کاهش ارزش ریال بوده تا اقتصاد و کشور را زمین گیر و ناتراز سازد. تعطیلی بورس ،آب ریختن در ،آسیاب دشمن است پس،اولا سریعا زیرساخت ها را درست و خسارت ناشی از آن را از جیب و اموال ،کسانی که باعث آن شده اند بگیرید. مسئولان و مشاورانی که وضع کشور را با خطای محاسباتی ،عمدی یا غیر عمدی به این حال و روز انداختند خلع مسئولیت و برکنار و خسارات وارده از اموال آنها گرفته شود. دوما ،با تعطیل کردن بورس کشور ، باعث صدمه زدن به اقتصاد و اعتماد و غرور ملی مردم شده اید. بورس هر کشور ،نماد اقتدار و سربلندی و قدرت است و مسئولان و مردم کشورها، روی بورس خود ،غرور دارند و خط قرمزشان است . حق مسلم این کشور بزرگ و قدرتمند باید بازار سرمایه عزتمند و مقتدر باشد. اینگونه آب، بر آسیاب دشمن نریزید و مشاورانی که به تعطیلی بازار توصیه کردند را عزل و محاکمه کنید ،که ظن نفوذ می‌رود که ،خواسته و ناخواسته ،به دشمن پیام پیروزی را مخابره می‌کنند. بورس را سبز و با قدرت باز کنید. محدودیت در دامنه نوسان،خود از آن مشاوره هایی است که به بازار ،سیگنال ضعف مخابره می‌کند . پس حتی به جای دامنه نوسان ۳، با دامنه نوسان ۵ و سراسر سبز ، بازار را با اقتدار باز کنید. طوری باز کنید که دندان شکن و دشمن شکن باشد و مشت محکمی بر دهان نفودی های دشمن خارجی باشید. انشالله شک نکنید کا مشاوری که محدودیت دامنه و یا احتیاط را به مسئول مربوطه القا می‌کند یا نادان است و یا نفودی. اگر با قدرت باز کنید و سراسر سبز ،نه تنها خروج سرمایه نخواهید داشت،بلکه مردم را از فروش منصرف و بهرسمت خرید سوق خواهد داد. بازارهای موازی ،مثل دلار و ارز اجنبی و خارجی باید از رونق بیافتد و بانک مرکزی به جای کاسبی با دلار و سکه ،با سهام کاسبی کند. مشت بر دهان کسانی بزنید که از اقتدار بازار سرمایه ایران متنفر هستند. پس همه نمادها بازار را سبز پوش و پرقدرت باز کنید ،نه فقط نمادهای شاخص ساز را. اگر فقط نماد های شاخص ساز سبز باشند ،این فقط ضعف و دستکاری بازار ، و پیام رانت و فساد را مخابره میکند. باید تا مدت ها کلیت بازار را سبز نگه دارید و اگر جنگی شد،اینبار آنرا نبندید. مثل دیگر کشورها از بورس،خود جانانه دفاع کنید. بستن بازار ،یگ خطای راهبردی و خطای محاسباتی بزرگ است ،که توسط مشاوران ناکارآمد ،به صورت خواسته و ناخواسته به مسئولان القا و یا دیکته شده است. این تعطیلی به دشمن سیگنال موفقیت داده و می‌دهد. پس ،تا دیر نشده با اقتدار و صلابت آنرا باز کنید. کاری کنید که ،یکبار برای همیشه، بازار سرمایه و سهام ،در مقابل دلار آمریکایی قد علم کند و آنرا بر زمین بزند. با تقویت بازار سرمایه و روان شدن پول ها به تولید ،بازار کسب و کار را رونق و اشتغال را افزایش دهید. با افزایش تولیدات ،قیمت ها و تورم کاهش یافته ، و دشمن با دیدن رونق در اشتغال و کسب کار در مذاکرات نرمش نشان می‌دهد.

رئیس جمهور محترم، قوه قضائیه، سازمان ها و نهادهای اطلاعاتی،بازرسی و نظارتی، سران قوا، سازمان بورس و اوراق بهادار تهران، اعضای ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بورس، شورای عالی بورس، بانک مرکزی آقای همتی، وزیر اقتصاد آقای مدنی زاده، رئیس سازمان بورس آقای صیدی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user1751669830712 روز پیش
در پاسخ به و
ج
جلال

@Jalall  •  10 بهمن 1404

پیشنهادها

عودت فرزندان مسئولان از بلاد کفر و استکبار

حضور فرزندان و خانواده مسئولان در خارج از کشور مشکل امنیتی دارد و امکان دارد جاسوسی کنند .از طرفی وجهه خوبی ندارد که پدر و مادر ولایی ، فرزندان را در خارج از وطن بزرگ کنند.حال که آمریکا هم بیانیه داده ما باید پیش دستانه خودمان مجبور کنیم برگردند مملکت تا در این اوضاع خطیر یار و یاور مسئولان باشند

اداره اتباع و مهاجرین وزارت کشور، وزارت امور خارجه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

در پاسخ به
این افراد در کشور چه کاره هستند این مرتیکه خودش مافیاست

@Arash_APP2 روز پیش
در پاسخ به
حاج اقا عشقه

تصویر نمایه‌ی ‌کاوه‌
@Phoenix19841 روز پیش
همزمام با انتقاد ایشون ،تورم به ۲ درصد رسیده و قیمتها به نصف رسیدند.رشد اقتصادی ۱۵ درصدی هم بدست اومد.