درخواست از پیام‌رسان بله برای اضافه کردن سایر زبان‌های ایرانی مانند کردی و بلوچی در کنار زبان آذری
مطالبه

کاربران خواستار افزوده شدن سایر زبان‌های ایرانی به پیام‌رسان بله شدند

با توجه به استقبال مردم از پیام‌رسان بله و برای تقویت هر چه بیشتر این سکوی بومی با توجه به اضافه شدن زبان آذری (دومین زبان رایج در ایران) از مدیران این پیام‌رسان تقاضا می‌شود سایر زبان‌های ایرانی مانند کردی و بلوچی و... را هم به سکوی بله اضافه کنند.

مدیریت پیام‌رسان بله

0
100
گزارش از مطالبه
09:07 - 24 اردیبهشت 1405
علم و پیشرفت




4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی پدرام‌
@mehdipedram24 اردیبهشت 1405
مثلا کردی را با کدام گویش اضافه کند آن یکی ناراحت نمی‌شود؟ لهجه ترکی تبریزی را اول بگذارد یا لهجه ترکی ارومیه‌ای را؟ با خط لیریک بذارد یا لاتین؟؟؟

تصویر نمایه‌ی ‌valiolah ghezelbash‌
@zohor27 اردیبهشت 1405
سلام علیکم از پویش شما حمایت شد ممنون میشم از پویش ما حمایت بفرمایید.https://farsnews.ir/zohor/1778668584974911293
تصویر نمایه‌ی ‌valiolah ghezelbash‌
valiolah ghezelbash

@zohor  •  23 اردیبهشت 1405

مطالبه

درخواست بازنشستگان برای عدالت در نحوه افزایش حقوق‌ها

بنده بازنشسته بانک سپه هستم و تنها ۲۰ درصد به حقوق بنده اضافه شده است کلیه بازنشستگان نیز ۲۰ درصد افزایش داشته‌اند. در حالی که خبر ذیل مربوط به بازنشستگان تأمین اجتماعی است: افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ قرار است بر مبنای مصوبات شورای‌عالی کار باشد؛ به‌گونه‌ای که برای حداقل‌بگیران افزایش ۶۰ درصدی و برای سایر سطوح افزایش ۴۵ درصدی در نظر گرفته شده است. خواهشمند است نظارتی بر پرداختی‌ها و اجرای وحدت رویه صورت گیرد تا هر سازمانی سلیقه‌ای عمل نکند. در این وضعیت اقتصادی، تبعیض در روش‌های افزایش حقوق بازنشستگان نیز به یکی از دغدغه‌های موی‌سپیدان تبدیل شده است.

دولت ،مجلس

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌مطالبه گر - از این صفحه دیدن فرمایید‌
@user170910037334376642730 اردیبهشت 1405
تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
Lync7

@Lync7  •  27 فروردین 1405

ضرورت تبدیل صهیونیسم‌شناسی به اولویت علمی کشور

مطالبه

جای خالی صهیونیسم‌شناسی در دانشگاه‌ها

صهیونیسم چیست؟ در کشور ما آنطور که باید،‌ به بزرگترین دشمن خونی‌مان صهیونیسم نپرداخته‌ایم. به نظر می‌رسد آگاهی عمومی و سازمانی درباره موضوع صهیونیسم به اندازه‌ای که لازم است گسترده و دقیق نیست. بهتر است در مقابل دشمن بیدار بود و آن را لحظه به لحظه در لایه های مختلف رصد کرد. لازم است پژوهش های گسترده ای درمورد صهیونیسم و صهیونیست ها انجام دهیم. اقدامات ضروری: - راه اندازی پژوهشگاه هایی جهت شناخت بزرگترین دشمن‌مان. - به اساتید و پژوهشگرانی نیاز داریم که در مورد صهیونیسم و صهیونیستها پژوهش و تحقیقات انجام دهند و آنها را در اختیار اقشار مختلف جامعه علی‌الخصوص دانشجویان قرار دهند و در دانشگاه ها بطور کاملا موثر، جدی و هدفمند تدریس شوند. - پژوهش ها باید در قالب برنامه های مستند و سخنرانی در آمده و در تلویزیون به نمایش گذاشته شوند تا مردم بدانند از نظر معنوی چگونه با صهیونیسم مقابله کنند و سردمداران و پیاده نظام های آنها را بشناسند. تمام سردمداران، پیاده نظام ها و افراد کلیدی و اصلی آنها شناسایی و تحت نظر گرفته شوند، نه تنها نتانیاهو: - برای گروگان‌گیری یا حذفشان. - تا جلوی عملیات هایشان را بگیریم و علیه‌شان عملیات اجرا کنیم. - جاسوس هایشان را شناسایی کنیم تا قربانی آنها نشویم. - تا بفهمیم چه کسی را چطور و کجا بزنیم یا گروگان بگیریم. امیرالمومنین امام علی (ع): مرد جنگجو هميشه بيدار و هوشيار است، و هر كه از دشمن آسوده بخوابد دشمن نسبت به او نخواهد خفت.

مركز گسترش سينماي مستند و تجربی، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پروررش، موسسه های پژوهشی، مسئولین محترم دولتی، رئیس جمهور، وزرت اطلاعات، وزارت اطلاعات و حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، صدا و سیمای جمهورری اسلامی ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، مجلس شورای اسلامی ایران

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول