درخواست از نیروهای مسلح برای هدف قرار دادن پل واصل سعودی و جزیره‌ی بحرین
مطالبه

درخواست از نیروهای مسلح ایران برای هدف قرار دادن پل واصل سعودی و جزیره‌

با توجه به قیام شیعیان بحرین برعلیه حکومت آل خلیفه و درحمایت از ایران، از نیروهای مسلح ایران تقاضا داریم با قطع راه ارتباطی سعودی با بحرین از انتقال نیروهای سرکوب از عربستان به بحرین جلوگیری کنند و از قیام شیعیان مظلوم بحرین حمایت کنند. در صورت پیروزی مردم بحرین، پایگاه‌ نیروی دریایی آمریکا در این جزیره به طور کلی غیر قابل استفاده می‌شود.

نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

0
100
گزارش از مطالبه
13:39 - 12 اسفند 1404





2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌دکتر عادل شیرازی‌
@Adel_Shirazy12 اسفند 1404
دروددر صورت امکان همه دوستان حمایت کنند برای این پویش انقلابی :https://farsnews.ir/Adel_Shirazy/1772445872155345665پویش شما حمایت شد.
مطالبه

اخراج سفیر استعمار پیر، بستن لانه جاسوسی

در برابر تهاجم همه‌جانبه‌ای که توسط محور شرارت، یعنی آمریکا و ایادی صهیونیست آن، سازماندهی شده، سکوت یا مماشات، خیانت به خون شهدا و آرمان‌های انقلاب است. استعمار پیر، انگلستان، بار دیگر نقاب دوستی از چهره برگرفته و با حمایت لجستیکی، اطلاعاتی و سیاسی از هرگونه تجاوز به تمامیت ارضی و امنیت ملی ایران اسلامی، خود را شریک جرم در این جنایت آشکار ساخته است. ما به جهانیان اعلام می‌کنیم: زمین ایران، جولانگاه جاسوسان و پایگاه عملیات علیه ملت ما نخواهد بود. سیاست خارجی ما بر پایه استقلال مطلق، عزت و عدم پذیرش سلطه بنا شده است. اکنون، زمان حرف نیست، زمان عمل است. مسئولین نظام، به‌ویژه دستگاه سیاست خارجی، باید با اتخاذ تصمیمی انقلابی، قاطع و شجاعانه، نشان دهند که خطوط قرمز ملت ایران غیرقابل عبور است. لازم است سفیر کشور مداخله‌گر، به عنوان مأمور پیشبرد اهداف پلید این قدرت استعماری، فوراً از تهران اخراج گردد و سفارتخانه این لانه جاسوسی تاریخی تعطیل شود. این اخراج، نه یک اعتراض دیپلماتیک، بلکه اعلام انزجار رسمی یک ملت بزرگ از هرگونه تلاش برای دیکته کردن سرنوشت خود توسط قدرت‌های جهانی است. این اقدام، پازل استراتژیک بازدارندگی ما را کامل کرده و پیامی صریح به هر مدعی مداخله خواهد داد که «ایران مستقل، زیر بار زور و حمایت از اشغالگران نخواهد رفت.» مرگ بر استعمار و هر کس که در رکاب آن گام بردارد!

وزارت امور خارجه، مسئولین دولتی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز‌
@Baghdad012013 اسفند 1404
سلام و عرض ادباز پویشتون حمایت شد، لطفا از این پویش که مساله مهمی مهم هست حمایت کنیدبا احترام.https://farsnews.ir/Sarbaz981013/1771364856526985126

این خبر حذف شده است.