25 مرداد 1405

رونمایی جدید اصلاح‌طلبان از کلید معروف

نسخه‌ اصلاح‌طلبان همان روش قدیمی است اما با ادبیات جدید ارائه می‌شود. «سازش» که در آن زمان از سوی حسن روحانی به عنوان کلید گشایش اقتصادی مطرح می‌شد حالا جای خود را به کلمه در ظاهر مثبت به نام «صلح» داده است‌. اما آمریکا نه تنها همان آمریکای قبل است بلکه دستکش مخملی خود را در آورده و حالا دست چدنی آن…نمایش بیشتر
زمانی می‌توان به نقد شما اعتنا کرد که مواضع متناسب با زمان داشته باشیددر زمان اوباما و کلینتون می‌گویید اینها دستکش مخملی پوشیده اند و در واقع قصدشان آسیب به نظام است و در زمان ترامپ هم می‌گویید این که علنا از جنگ و نابودی صحبت می‌کند خوب پس بفرمایید سیاست ما در هر صورتی عدم توافق است!!!
16:02 - 25 مرداد 1405

4 واکنش
200 بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌مسلمان ایران زاده‌
@Sajad11326 مرداد 1405
در پاسخ به
مواضع متناسب با زمان است.شما متوجه نمیشوی. موضوع ساده است.شما تفاوتی در رویکرد ترامپ و اوباما میبینی؟اوباما با همراهی ظریف در راکتور ایران سیمان ریخت و ترامپ بمب!نتیجه تفاوتی داشت؟چرا فکر میکنی با چنین طرفی میشه توافق کرد اونم با شیوه ظریف؟شیوه یکهویی بدیم بره!برجام یر به یر نبود.