مورینیو: هرچه درباره من و رئال شنیده‌اید شایعه است

خوزه مورینیو، سرمربی بنفیکا، تأکید کرد تا آخرین بازی لیگ (۱۶ مه) با رئال مادرید مذاکره نخواهد کرد و شایعات را گمانه‌زنی خواند.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران توانا؛ واکنش رسمی مورینیو به گمانه‌زنی‌های پیوند او با رئال مادرید است. او که به عنوان گزینه اصلی هدایت کهکشانی‌ها مطرح می‌شود، در نشست خبری پیش از دیدار با براگا روشن کرد: «تا این لحظه با هیچکس از باشگاه صحبت نکرده‌ام.» او تأکید کرد در مرحله پایانی فصل با کسی گفتگو نمی‌کند و تا آخرین بازی بنفیکا در لیگ (شنبه ۱۶ مه مقابل اشتوریل) تماسی نخواهد داشت.
خوزه مورینیو (۶۳ ساله) پیشتر در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ هدایت رئال مادرید را بر عهده داشت و موفق شد در فصل ۱۲-۲۰۱۱ با ثبت ۱۰۰ امتیاز، قهرمانی لالیگا را به دست آورد. او همچنین یک قهرمانی کوپا دل ری و یک سوپرکوپا را با رئال کسب کرد. جدایی او در ۲۰۱۳ پس از تنش با برخی بازیکنان کلیدی رخ داد. او اکنون در بنفیکا مشغول است و شایعه بازگشتش به مادرید همزمان با جستجوی رئال برای جانشین کادر فنی فعلی (آربلوا/آنچلوتی) قوت گرفته است.
مورینیو با صراحت گفت: «با رئیس‌جمهور یا هیچ مسئول دیگری از باشگاه تماس نداشتم. هیچ تماسی با رئال مادرید نداشتم و تا آخرین بازی لیگ مقابل اشتوریل (شنبه ۱۶ مه) هیچ تماسی نخواهم داشت.» او سپس زمان دقیق مذاکرات احتمالی را مشخص کرد: «بعد از آن یک پنجره یک هفته‌ای وجود دارد که در آن من آزاد خواهم بود با هر کسی که فکر می‌کنم باید صحبت کنم. تا آن زمان، هر آنچه درباره جلسات و تماس‌ها منتشر شده، محض گمانه‌زنی است.» گوتی، اسطوره رئال، نیز گفت: «فکر می‌کنم مورینیو می‌تواند در رئال خیلی خوب کار کند.»
تصویر جامع آن است که مورینیو با دقت تمام و مطابق اخلاق حرفه‌ای، از اظهارنظر قطعی درباره آینده خودداری می‌کند، اما درهای بازگشت به رئال را کاملاً نبسته است. او با تعیین «پنجره یک هفته‌ای پس از ۱۶ مه»، عملاً به باشگاه‌های خواهان (به ویژه رئال) علامت می‌دهد که منتظر بمانند.
کارشناسان رفتار مورینیو را «حرفه‌ای و هوشمندانه» ارزیابی می‌کنند. او با احترام به قراردادش با بنفیکا، هم خود را در موقعیت مذاکره نگه داشته و هم از تنش‌های فصل جاری پرهیز کرده است. گوتی نیز او را تأیید کرده است.
خوزه مورینیو نقشه راه خود را روشن کرده است: سکوت و تمرکز بر بنفیکا تا ۱۶ مه، سپس آزادی عمل کامل در یک پنجره یک هفته‌ای. رئال مادرید و سایر مشتریان باید منتظر بمانند. شایعات پایان یافته، شمارش معکوس آغاز شده است. «آقای خاص» شاید بار دیگر به برنابئو بازگردد؛ این بار با پروتکلی متفاوت.#مورینیو#رئال_مادرید#بنفیکا#آینده_مورینیو#لالیگا#لیگ_پرتغال
15:07 - 20 اردیبهشت 1405