جنگ سایبری در نت ملی
اکانت‌های سایبری و هرزنگار فرقه ضدامنیتی داخلی در وضعیت پیش آمده برای کشور و عدم دسترسی به ایکس(توییتر) به فارس تعاملی هجمه آورده و مشغول فعالیت‌های غیراخلاقی و ضدملی و میهنی گذشته خود هستند. از شما عزیزان تقاضا داریم آن‌ها را گزارش نموده و خبرگزاری محترم فارس نیز برای همیشه آن‌ها را مسدود نماید.
این افراد و سازمان معلوم‌الحال‌شان که تمامی فعالیتشان در جهت آشوبگری و پروژه تجزیه و براندازی نظام است به سرعت در حال پیگرد قانونی هستند و این بلواگری در فارس تعاملی برای از دست نرفتن آخرین سنگرهای خرابکاری با سوار شدن بر روی موج کارزار اتصال مجدد نت بین‌المللی است.
در همین راستا امروز خبرگزاری فارس گزارش داد که تغییر مدیرعامل ایرانسل به دلیل استنکاف از فرامین امنیتی بوده که پرونده متهم مضنون به همکاری با تروریست‌ها(مدیرعامل سابق ایرانسل)در حال پیگیری استهمچنین روز گذشته حجت الاسلام والمسلمین قمی بدون اشاره به نام و سازمان شخص خائن به این موضوع اشاره کرده بود
01:54 - 29 دی 1404
نظامی و امنیتی
شبهه و شایعه
سواد رسانه