رهاسازی ۲ قطعه لک‌لک و حواصیل‌ در سد خمیران تیران و کرون

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تیران و کرون گفت: دو پرنده از گونه های لک‌لک و حواصیل‌ پس از طی دوره درمان و نقاهت، طی دو مرحله در فروردین‌ماه ۱۴۰۵ در عرصه آبی سد خمیران رهاسازی شدند.
مهران شنتیایی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تیران و کرون در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: در پی رسیدگی‌های درمانی انجام‌شده برای یک لک‌لک و یک حواصیل‌، این دو پرنده پس از گذراندن دوره نقاهت با همکاری دکتر دامپزشکی به شرایط مطلوب بازگشتند.وی افزود: با پایان مراحل درمان و با توجه به آمادگی پرندگان برای بازگشت به طبیعت، فرایند رهاسازی آنها در فروردین‌ماه ۱۴۰۵ طی دو مرحله و با رعایت کامل استانداردهای لازم انجام شد.
شنتیایی گفت: این رهاسازی با نظارت محیط‌بانان شهرستان تیران و کرون در عرصه آبی سد خمیران صورت گرفت. کارشناسان محیط‌زیست تأکید کردند که بازگشت موفق این پرندگان به زیستگاه طبیعی حاصل همکاری مؤثر دامپزشکی و محیط‌بانان و همچنین رعایت اصول ایمنی و بهداشتی در طول مراحل درمان و رهاسازی بوده است.سد خاکی خمیران با هدف تأمین آب کشاورزی و کنترل سیلاب‌های فصلی احداث شده است و دریاچه‌ای به مساحت حدود 370 هکتار را در پشت خود ایجاد کرده است. سد خمیران در سال 1374 به بهره‌برداری رسید و ظرفیت اسمی آن 6 میلیون مترمکعب است.#لک‌لک #حواصیل #دامپزشکی #سد_خمیران #رهاسازی #طبیعت
09:55 - 19 فروردین 1405
محیط زیست
استان ها
اصفهان

2 بازنشر5 واکنش
20٫4 هزار بازدید