هجوم گردوخاک و آلودگی هوا به اصفهان با هیاهوی باد

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به صدور هشدار سطح زرد هواشناسی گفت: وزش باد شدید و گردوخاک استان اصفهان را فرا می‌گیرد.
لیلا معتمدی، کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به وضعیت هوای استان اظهار داشت: براساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی پنج روز آینده آسمانی صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد مورد انتظار است.وی افزود: در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان شرایط غبارآلودگی در نیمه اول روز و در ساعات بعدازظهر وزش باد نسبتاً شدید تا شدید همراه با گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا وجود دارد. معتمدی گفت: شدت وقوع پدیده گردوخاک طی روزهای پنجشنبه، جمعه و یکشنبه خواهد بود. کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خصوص باد و گردوخاک و غبارآلودگی تا روز یکشنبه هفته آینده بیان کرد: فعالیت این سامانه با وزش باد شدید و گردوخاک تمام مناطق شمال، شرق و مرکز استان به‌ویژه آران و بیدگل، اردستان، انارک، بادرود، چوپانان، خوروبیابانک، برخوار (دولت‌آباد)، زواره، شاهین‌شهرومیمه، فرودگاه اصفهان، کاشان، کبوترآباد، کوهپایه، لنجان (زرین‌شهر)، مبارکه، مهاباد، نایین، نجف‌آباد، نطنز، هرند و ورزنه را تحت تاثیر قرار می‌دهد. وی با بیان اینکه در روزهای جمعه و شنبه دوازدهم مهر به دلیل پایداری نسبی جو، غبارآلودگی و ماندگاری آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود، گفت: طی مدت یاد شده وزش باد شدید و گردوخاک منجر به کاهش کیفیت هوا به دلیل افزایش غلظت آلاینده‌ها، کاهش دید، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات، شکستن نهال‌ها و درختان فرسوده، آسیب به سازه‌های موقت و تأسیسات حساس به گردوخاک و اختلال در ناوگان حمل‌ونقل خواهد شد.
معتمدی با بیان اینکه دمای هوا طی 24 ساعت آینده در اکثر مناطق استان یک تا 2 درجه سلسیوس کاهش خواهد داشت، ادامه داد: پیشینه دمای هوای شهر اصفهان 32 و کمینه فردا صبح 13 درجه و خوروبیابانک با 35 درجه و بویین میاندشت با 3 درجه به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.#گردوخاک #آلودگی_هوا #وزش_باد #سرما
17:21 - 2 اکتبر 2025
شهری
استان ها
اصفهان