افزایش ۱۰۰ درصدی طرح‌های اجرایی کرمان در سال آینده

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: ۱۰ طرح اجرایی در سال جاری در استان داشتیم که این طرح‌ها در سال آینده به ۲۰ طرح افزایش می‌یابد.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمدرضا وحیدی پیش از ظهر امروز پنجشنبه ۲۴ اسفندماه جاری در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اظهار داشت: میزان اعتبارات تملک دارایی و سرمایه‌ای استان در سال جاری حدود یک هزار و ۵۵۴ میلیارد تومان بوده که تاکنون حدود 54 درصد آن تخصیص یافته است و در هفته آینده این تخصیص اضافه می‌شود.وی ادامه داد: حدود 65 میلیارد تومان کسری حقوق در استان کرمان وجود داشت که 90 درصد آن تخصیص داده شده است تا دستگاه در پرداخت حقوق کارکنان طی اسفندماه جاری به مشکل بر نخورند.رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان ادامه داد: در لایحه بودجه سال آینده اعتبارات هزینه‌ای استان 34 درصد و اعتبارات دارایی و سرمایه‌ای 67 درصد رشد داشته است.وحیدی از تدوین 10 برنامه اجرایی به دستور استاندار کرمان خبر داد و افزود: برای سال آینده 20 برنامه اجرایی تدوین می‌شود.وی یادآور شد: برنامه‌های اجرایی شامل مواردی چون اقتصاد دانش‌بنیان، بهبود فضای کسب و کار، اقتصاد دیجیتال، تدوین سند اشتغال دیجیتال، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، احصا فرصت‌های سرمایه‌گذاری و خلق منابع مالی، بسترسازی توسعه اشتغال استان، برنامه فعال‌سازی واحدهای تولیدی و تکمیل زنجیره‌های تولید است.وحیدی از افزایش 100 درصد شرکت‌های دانش‌بنیان استان کرمان در سال جاری خبر داد و بیان کرد: ۵ طرح پژوهشی را با تجمیع اعتبارات پژوهشی دستگاه‌ها تعریف کردیم.وی با اشاره به احقق 110 درصدی درآمدهای استان، اظهار کرد: مشکلات بیمه‌ای 25 واحد تولیدی با همکاری سازمان تامین اجتماعی برطرف شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان ادامه داد: امسال ۲ هزار و ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پرداخت شد و با 53 هزار فرصت شغلی شاهد 115 درصد تعهد اشتغال استان در سال جاری هستیم.وی با اشاره به ارتقا بهبود فضای کسب و کار و کسب رتبه چهارم امنیت سرمایه گذاری و رتبه سوم استان در ایجاد اشتغال پایدار بیان کرد: امسال شاخص‌های اقتصادی استان کرمان ارتقا یافته است.مدیرکل صمت شمال استان کرمان نیز در سخنانی از یک و هشت دهم میلیارد دلار صادرات در سال جاری از گمرک استان و گمرکات سایر استان‌ها خبر داد.مهدی حسینی‌نژاد ابراز داشت: صادرکنندگان استان کرمان ۹۰ درصد تعهد ارزی خود را انجام داده‌اند که نشان می‌دهد صادرکنندگانی متعهد هستند.پایان پیام/۸۰۰۱۹#کرمان #توسعه
11:28 - 24 اسفند 1402




1 پاسخ