حذف اورژانس‌های کانکسی بوشهر طی ۲ سال آینده

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث استان بوشهر گفت: امیدواریم تا دو سال آینده اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر را به سمت حذف پایگاه‌های کانکسی پیش برده تا ایمنی و امنیتی در حوزه سازه‌ای برای اورژانس به بار بیاوریم.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سید حسین موسوی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث استان بوشهر صبح امروز در جشن روز اورژانس و فوریت‌های پزشکی، اظهار داشت: سالروز ملی اورژانس پیش بیمارستان (۱۱۵) فرصتی مغتنم است برای گرامیداشت خدمات ارزنده کارکنان خدوم اورژانس ۱۱۵ که در اولین لحظه از سانحه همچون فرشتگان نجات بر بالین بیمار حضور یافته و وظیفه خطیر حفظ حیات بیماران را بر عهده می‌گیرند.وی افزود: بی‌تردید خدمت به بیماران و نجات جان آنان فرصتی است مغتنم که خداوند متعال نصیب بندگان برگزیده خود می‌نماید و اکنون این فرصت را شما همکاران گران‌قدر و فرشتگان احیاگر اورژانس ۱۱۵ به دست آورده‌اید.رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث استان بوشهر گفت: از کارشناسان عملیاتی فوریت‌های پزشکی، پرستاران و کارشناسان دیسپچ اورژانس، پزشکان مرکز، روسا و کارشناسان شبکه‌های بهداشت و تمامی کسانی که در پشتیبانی و مدیریت این خدمات ارزشمند نقش‌آفرینی می‌کنند، صمیمانه قدردانی می‌نمایم، بدون تردید، تلاش‌های بی‌وقفه و مسئولیت‌پذیری شما عزیزان، سلامت و امنیت جامعه را تضمین می‌کند.موسوی ضمن تقدیر از خانواده‌های همکاران اورژانس ۱۱۵ گفت: خانواده همکارانمان در خدمات ارزنده اورژانس ۱۱۵ سهم ویژه‌ای دارند که اجر صبر و مساعدتشان پیش خداوند محفوظ است.هوشمندسازی اورژانس وی تصریح کرد: تمام هدف ما این است که عملیات اورژانس پیش بیمارستانی را اعمم از اقدامات درمانی، تخصصی، مدیریت صحنه و همه اقدام‌های که با پاسخ ما در شرایط عادی و اضطراری سروکار دارد را هوشمندسازی کنیم.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث استان بوشهر گفت: طراحی سیستم ژئوفنس و سیستم رصد و پایش لحظه‌ای تیم‌های عملیاتی در راستای هوشمندسازی اورژانس است.استفاده از هوش مصنوعیموسوی اضافه کرد: پروتکل‌های درمان با استفاده از هوش مصنوعی که تا چند ماه آینده به راه خواهیم انداخت نیز در راستای هوشمندسازی اورژانس است.وی تصریح کرد: امیدواریم تا دو سال آینده اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر را به سمت حذف پایگاه‌های کانکسی پیش برده تا ایمنی و امنیتی در حوزه سازه‌ای برای اورژانس به بار بیاوریم.فرسودگی ناوگان اورژانسموسوی اضافه کرد: در اورژانس پیش بیمارستانی با ناوگان فرسوده روبرو هستیم که رایزنی‌های لازم صورت گرفته است که امیدواریم با پیگیری‌ها و رایزنی‌هایی انجام‌ شده و در حال انجام است این ناوگان تا یک سال آینده به‌روز رسانی شود.کمبود نیرو در اورژانسوی تصریح کرد: حوزه نیروی انسانی بخش ارزشمند اورژانس است که ۵۴ نیروی در سال گذشته استخدام‌ شده‌اند ولی با این‌ حال با کمبود نیرو روبه‌رو هستیم.موسوی اضافه کرد: در مرکز ارتباط ستاد اورژانس اقدامات خوبی مانند تجمیع مراکز دیسپچ داشته‌ایم و همچنین جذب ۲۰ نیرو برای پاسخگویی به تماس‌های همشهریان عزیزمان داشته‌ایم که باعث شده مدت پشت خطی‌ها به‌شدت پایین بیاید.راه‌اندازی پایگاه شبیه‌سازیوی تصریح کرد: اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر اقدامات خوبی در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری انجام داده است در همین راستا پایگاه شبیه‌سازی در استان بوشهر راه‌اندازی می‌شود.
راه‌اندازی ناوگان موتوری اورژانسرئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث استان بوشهر گفت: برای اولین بار ناوگان موتوری اورژانس در استان بوشهر راه‌اندازی کردیم که تا یک ماه آینده سه موتورلانس جدید دیگر نیز به این ناوگان اضافه می‌شود و تعداد موتورلانس‌های اورژانس استان بوشهر به ۶ عدد می‌رسد.
10:16 - 1 مهر 1403

1 بازنشر
4708 بازدید




1 پاسخ