ایثار معلمان دبستان پسرانه سما اردبیل در مسیر یادگیری دانش‌آموزان

در پی تداوم آموزش مجازی به‌دلیل شرایط اخیر کشور، معلمان دبستان پسرانه سما اردبیل با رویکردی خودجوش، کلاس‌های حضوری و رفع اشکال را در محیط‌های مختلف برگزار می‌کنند تا روند یادگیری دانش‌آموزان مختل نشود.
خانم نازیلا بلال‌زاده، معلم پایه دوم ابتدایی دبستان پسرانه سما در مؤسسه آیت‌الله مروج(ره)، به‌مدت سه روز کلاس‌های رفع اشکال برای دانش‌آموزان برگزار کرد تا ضمن پاسخ‌گویی به پرسش‌ها، بر تثبیت آموخته‌ها و جبران کاستی‌های احتمالی آموزش غیرحضوری تمرکز شود.
همچنین خانم سعیده رجبی، معلم کلاس چهارم و خانم رویا خوبدل معلم پایه سوم ابتدایی دبستان پسرانه سما، با هدف استمرار روند یادگیری در شرایط آموزش مجازی، کلاس‌های درس را به شکل کار و بازی و در پارکینگ منزل خود برای دانش‌آموزان برگزار می‌کنند تا وقفه‌ای در آموزش ایجاد نشود و ارتباط مؤثر معلم و دانش‌آموز حفظ گردد.
17:53 - 18 مه 2026
جامعه
استان ها
اردبیل

2 بازنشر2 واکنش
30٫4k بازدید