@NotConnected13 اردیبهشت 1405در پاسخ بهکاربران فارس اگر صدایشان به جایی میرسید که تا الان صد باره #اینترنت وصل شده بود !
@NotConnected13 اردیبهشت 1405۱، شغل تولیدی تبلیغات نمیخواهد؟سفارش آنلاین ندارد؟۲،اصلا من میخوام بنشینم و اسکرول یا مطلبی بخوانم باید از شما اجازه بگیرم؟۳، به ولتم دسترسی ندارم شما جوابگو هستید؟۴، مطالبات اقتصادی که میکنیم میگویید مزدور۵، من معدل برتر دانشگاه اصفهان به لطف رانت در رشته ی خودم نمیتوانم مشغول شوم !
@NotConnected13 اردیبهشت 1405گفته ی شما صحیح است بهتر است از وقتم استفاده بهتری کنم بجای آنکه پاسخ کسی مثل شما که مشخصا رانت خوار هستید را بدهم !بهتر است شما را مسدود کنم چون شما نه تنها از دیس لایک هایت بیداری نمیشوی، بلکه حرف منطق را هم نمیخواهید قبول کنید ! بارها با شما با منطق و دلیل صحبت کردم و شما به جاده خاکی زدید.
@Lync713 اردیبهشت 1405طرف اومد ابروشو درست کنه، زد چشمشم کور کرد
مطالبه و نقد راه و روش خودشو دارهمشکل اینجاست که ما عادت کردیم وقتی میخوایم حرفمونو بشنون حتما باید همجا رو به آتش بکشیم و دست به خرابکاری بزنیم.مطالبه خوبه جوری باشه که در این شرایط حساس تمام ابعاد رو در نظر بگیره تا فعالیتش بهترین بازدهی رو داشته باشه.باید یک هدف سازنده داشته باشه. واقع نگری …نمایش بیشتر