هتل ۵۰ میلیاردی خیرساز رهنما در اوز افتتاح شد

هتل خیرسازِ رهنما با حضور استاندار فارس، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد در شهر اوز افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اوز، به مناسبت بزرگداشت دهه فجر با حضور حسینعلی امیری استاندار، سید احمد احمدی زاده مدیر کل حوزه استاندار، ثابت اقلیدی مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان فارس،شیخ محمد زمان زمانی امام جمعه، محمد محمدی فرماندار شهرستان و سایر مسئولان استانی و شهرستانی و گروهی از مردم طی آیین ویژه‌ای هتل رهنما افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.در آیین افتتاح این هتل، یونس رهنما نماینده حاج ادریس رهنما (خیر و سازنده هتل) ضمن خوش آمد گویی ویژگی‌های هتل رهنما را اعلام کرد.یونس رهنما در ادامه گفت: این هتل در زمینی به مساحت ۷۰۰ متر مربع و با زیربنای یکهزار و ۷۰۰ مترمربع با ۲۱ اتاق در ۲ طبقه و ظرفیت پذیرش ۵۰ مهمان در بهترین نقطه شهر اوز ساخته شده است.رهنما با اشاره به اینکه امکانات رفاهی هتل با هتل‌های ۵ ستاره برابری می‌کند، گفت: هتل رهنما دارای اتاق‌های مستر، پارکینگ، کافی شاپ، تلفن و اینترنت بوده و به زودی به سیستم هوشمند نیز مجهز می‌شود.وی افزود: در حال حاضر برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم کارآفرینی شده و در آینده به ۱۵ نفر خواهد رسید.یونس رهنما نماینده خیر و سازنده هتل «حاج ادریس رهنما» عنوان داشت: این هتل تاکنون با هزینه ۵۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است و انتظار است شهروندان با مدیریت هتل همکاری کنند. وی از مردم، مسئولان و حضار صمیمانه سپاسگزاری کرد و گفت: همبستگی و همراهی مردم در رونق پذیری این طرح می‌تواند باعث انگیزه بیشتر خیرین برای ساخت طرح‌های عام المنفعه گردد.
یونس رهنما خود نیز طرح جالب مکان شادی آفرین کهنسالان را مطرح ساخت که مورد توجه حضار قرار گرفت. وی از مسئولان به ویژه شهرداری و شورای شهر تقاضای زمین برای اجرای این طرح نمود.حسینعلی امیری استاندار فارس ضمن بازدید از قسمت های مختلف هتل رهنما از خیر این طرح تقدیر کرد وگفت: سرمایه‌گذاری در شهرستان اوز باعث پیشرفت و توسعه خواهد شد وی از قسمت‌های مختلف هتل بازدید نمود.#لارستان#اوز#گردشگری
13:21 - 6 فوریه 2025

1605 بازدید




1 پاسخ