واشنگتن: از اسرائیل نخواستیم در لبنان آتش‌بس کند

یک مقام آمریکایی شامگاه چهارشنبه گفت که واشنگتن درخواستی از تل‌آویو برای آتش‌بس در لبنان نداشته اما از توقف درگیری‌ها استقبال می‌کند.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ منابع آمریکایی شامگاه چهارشنبه هرگونه اعمال فشار یا درخواست از رژیم صهیونیستی برای توقف حملات به لبنان را رد کردند.وبگاه خبری-تحلیلی «آکسیوس» به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: «واشنگتن از اسرائیل نخواسته که در لبنان آتش‌بس کند و این موضوع بخشی از مذاکرات با ایران نیست».این مقام که نامش فاش نشد، به آکسیوس گفت: «رئیس جمهور [آمریکا دونالد] ترامپ از پایان درگیری‌ها به عنوان بخشی از توافق بین اسرائیل و لبنان استقبال خواهد کرد».این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیش از آن گفته بود آتش‌بسی در لبنان نخواهد بود و حملات به این کشور ادامه نخواهد داشت.#لبنان#آمریکا #رژیم_صهیونیستی«با دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس درجریان آخرین تحولات جهان قرار بگیرید»
00:43 - 27 فروردین 1405



8 Replies

Replying to
لعنت خدا بر هر چی اصلاح طلبه . اح.مق اصلاح طلب برای چی آتش بس رو قبول کردی؟! نگران اقامت فرزندانتان در آمریکا و انگلیس هستید؟!شما مردم ایران و لبنان رو فدای حساب های بانکی و توله هایتان در دو کشور منحوس هستید؟!چرا به کسیکه فرزندش در کشور متخاصم هست،پست کلیدی می‌دهید؟! رئیسشان حسن انگلیس هست .

Replying to
رئیس جمهور ما دو کلام نمیتونه صحبت کنه. یارو اینقدر عامیانه حرف میزنه که حال آدم رو بهم میزنه.تورو خدا به دار و دسته حسن انگلیس رای ندید.اینا یکبار در برجام مملکت رو به فنا دادن.الان هم میخوان همین غلط رو کنن.‌یارو به درد نگهبان دستشویی پارک هم نمیخوره و شده رئیس جمهور‌.متخصص قلبمثلا : قلب۷۵۰گرم

Replying to
شما غلط کردید که نخواستید_کسی هم بما نگفته آتش بس پایان جنگمنتظر باشید سراغتون میایم فقط بعد از ۱۴روز ناوهاتون از منطقه فرار نکنن

Profile picture of ‌شقایق اشک‌
Replying to
سرتاسر دولت لبنان، مهره‌های امریکایی اسرلائیلی هستند؛ حزب‌الله با قدرت در حال جنگ است. چندساعت پیش در بایکوت خبری، به مقرهای نظامی اسرائیل حمله کردیم. حزب‌الله دلگرم به شروط ایران است این را میتوان از چهره‌های مردم لمس کرد.روحیه فرزندان حزب‌الله بسیار قوی است.

Profile picture of ‌صادق محسنی‌
Replying to
آقایونی که دست رو ماشه بودند، حرف نزنید

Profile picture of ‌شقایق اشک‌
Replying to
کاش توئیت یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون اسرائیل را به این خبر پیوست میکردید. او در مورد مذاکره به صورت مستقیم به نتانیاهو حمله کرد و از او به عنوان اولین شکست‌خورده یاد کرد. توئیت لاپید بسیار انعکاس داده شد و مورد استقبال قرار گرفت.‌

Replying to
فکر می کنم اگه این همه نیروی ویژه انتظامی به جای اینکه دنبال دشمن خارجی و جاسوس باشند، چپق گرون فروشا، محتکرین و اختلاس گران رو خوب چاق کنند، خود مردم به حساب جاسوس‌ها و دشمن خارجی می رسند.

Replying to
بگذریم که ابهتی برای ترامپ نمونده که ننانیابو ازش حرف بخونه، ولی تو راست میگی! کلی اینترآشغال تحلیل رفت با موضوع اینکه ترامپ خواسته نتانیابو حملات به لبنان رو قبل مذاکره احتمالی با ایران متوقف کنه، بعد آکسیوس به نقل از ارواح خبیثه گزارش معکوس میده که یه وقت افت نداشته باشه شرط ایران رو ترامپ پذیرفته