صدور کیفرخواست برای یکی از سرکردگان قاچاق سوخت در جنوب کرمان

دادستان رودبار جنوب صدور کیفرخواست برای یکی از سرکردگان قاچاق سوخت در جنوب استان کرمان که تقریبا بیش از ۶ میلیون لیتر سوخت به خارج از کشور منتقل کرده بود، خبر داد و گفت:گردش مالی حساب های متهم که یک خانم است، طی دوسال اخیر میلیاردها تومان بوده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حامد محمدی در تشریح جزییات این خبر اظهار داشت: طبق منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و تاکیدات ریاست معزز قوه قضاییه و رئیس کل دادگستری استان کرمان مبنی بر مبارزه بی‌امان با فساد، شناسایی و دستگیری سرکردگان و افراد دانه درشت در زمینه قاچاق سوخت در دستور کار ویژه دستگاه قضایی قرار دارد.
دادستان رودبار جنوب با بیان اینکه قاچاق سوخت علاوه بر اینکه به بنیان‌های اقتصادی کشور ضربات غیرقابل جبرانی وارد می‌کند، افزود: بعضا شاهد هستیم تردد سوخت‌برهای قاچاق در جاده‌های جنوب استان منجر به تصادفات و حادثه‌های متعدد دلخراشی برای شهروندان شده است که این موضوع باعث نارضایتی مردم و ناامنی جاده‌ها شده است.#کرمان
13:56 - 25 دی 1402





1 پاسخ