مصاحبه‌های شتاب‌زده، عامل تغییرات پرحاشیه کنکور

عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی با تشریح جزئیات مربوط به تغییرات چند باره در مصوبه آزمون سراسری گفت: مصاحبه‌های شتاب‌زده، عامل تغییرات پرحاشیه کنکور شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی ابراهیم سوزنچی درباره «آنچه بر مصوبه کنکور در شورایعالی انقلاب فرهنگی گذشت»، مطلبی منتشر کرد.سوزنچی عنوان کرد که دو مطلب باعث طرح مجدد تصمیم شد؛ بازخوردهایی که خود دبیرخانه گرفته بود و پیشنهادات وزرای آموزش و پرورش و علوم که قاعدتا تازه به جمع شورا پیوسته بودند و تیم آنها نظرات متفاوتی داشت، دبیرخانه به جمع بندی رسیده بود که کنکور دوبار در سال و اعتبار دوساله آن اثری که فکر می‌کرد را نداشته است، همچنین بار روانی پایه دهم هم بالا است. در ادامه این مطلب آمده است که وزیر آموزش و پرورش به دنبال حذف پایه‌های دهم و یازدهم و تاثیر قطعی فقط برای پایه دوازدهم بود، سناریوی دوم پیشنهادی آنها کاهش دروس پایه یازدهم در صورت عدم حذف کامل این پایه بود؛ وزیر علوم هم البته نه مصرانه، پیشنهاد کلا حذف تاثیر قطعی معدل را داده بود.وی اعلام کرد که نظر شخصی من یک امتحان جامع در انتهای پایه دوازدهم از همه دروس پایه یازدهم و دوازدهم بود که عملا در ستاد رای نیاورد و به صحن شورا نیامد.سوزنچی عنوان کرد: در جلسه 913 صحن شورای عالی نظرات متعددی مطرح شد و چند پیشنهاد طرح شد؛ 1- عدم تغییر هیچ بندی از مصوبه قبلی و باقیماندن هر سه پایه که لب مرزی رای نیاورد، 2- حذف پایه دهم که رای آورد، 3- درخواست پشت کنکوریها برای عدم لزوم ایجاد سابقه پایه یازدهم که توسط اعضا مطرح گردید ولی رای گیری نشد و 4- رای گیری سایر جزئیات در همین جلسه یا سپردن آنها به شورای عالی آموزش و پرورش که دومی رای آورد.
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد که این جزئیات همانهایی بود که در جلسه بحث شد یعنی کنکور دوبار درسال، اعتبار دوساله آزمونها، میزان تاثیر پایه یازدهم و دوازدهم و تکلیف پشت کنکوریها (در نامه ای نیز دبیر شورای عالی این موارد را به وزیر آموزش و پرورش منتقل کرد)؛ به وزیر هم توضیح داده شد که طبق قانون مجلس همه اینها باید در شورای سنجش و پذیرش نیز مصوب شود و همچنین اگر تعارضاتی داشته باشد، باید مجدد در شورای عالی انقلاب فرهنگی نهایی شود. براساس این گزارش، در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش بنده حضور یافتم که گفتند البته حق رای نداری؛ چند پیشنهاد طرح شد: کاهش دروس پایه یازدهم از همین امسال که در نهایت شش درس رای آورد و عناوین کلی هم مشخص شد. در جلسه دیگری روز شنبه که به حد نصاب نرسید، عناوین شش درس عوض شد و مثلا تاریخ جای خود را به زبان خارجی داد، ولی احتمالا امضا را بعدا گرفته بودند. وی اعلام کرد: در جلسه اول تذکر دادیم که این تغییرات اولا باید در شورای سنجش و پذیرش تصویب شود و ثانیا طبق مصوبه شورای عالی الان وسط سال نمی توانید عناوین دروس را تغییر دهید و باید ابتدای سال مطرح می گردید و گرنه با ابطال دیوان عدالت مواجه می شوید، لذا دوباره نیازمند اجازه گیری از شورای عالی هستید. در این مطلب آمده است که پیشنهاد دیگر برای پشت کنکوری ها بود که رای دادند برای آنها سابقه یازدهم لازم نیست و همان سال 12 با تاثیر 60 درصد باشد اما قرار شد هیچ کس مصاحبه نکند که متاسفانه وزیر محترم مصاحبه کردند و هم قول شش درس پایه یازدهم را دادند و هم حذف برای پشت کنکوری ها را.
سوزنچی عنوان کرد که در جلسه شورای سنجش و پذیرش اواخر اسفندماه سازمان سنجش استدلال کرد که این امر امکان پذیر نیست یا همه باید سابقه یازدهم داشته باشند یا هیچ کس و گزینه همه رای آورد لذا تصویب شد هم پشت کنکوریها و هم سایرین شش درس را امتحان بدهند. (توجه کنید که شش درس النهایه باید به تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی می رسید وگرنه دیوان عدالت باطل می کرد)؛ کنکور دوبار در سال و اعتبار دوساله هم حذف شد.به گفته وی، ناگهان در عید خبر آمد که جلسه مشورتی دیگر دهم فروردین ماه در راه است و یک سری پیشنهاد جدید که بیاید شورای عالی مطرح شود منجمله حذف یازدهم برای همه در 1404، این پیشنهاد هم لازم بود به تایید شورای عالی می رسید چون شورا تاثیر قطعی پایه یازدهم را مصوب کرده بود. سوزنچی اعلام کرد که در جلسه 915 شورای عالی انقلاب فرهنگی حذف یازدهم برای 1404 به دلیل مصاحبه ها و انتظاراتی که ایجاد شده بود رای آورد (بیش از نصف اعضا اگرچه برخی معتقد بودند باید دو سوم رای داشته باشد) ولی گزینه شش درس رای نیاورد. به عبارتی پیشنهاد تمام دروس رای آورد و مقرر شد همه دروس عمومی و اختصاصی پایه یازدهم و دوازدهم برقرار باشد. به گفته عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی، در هر صورت ای کاش وزیر محترم مصاحبه نمی کردند که ما دچار این همه مشکل نمی شدیم، اما پایه یازدهمی‌ها از ابتدا میدانستند که باید همه دروس را امتحان دهند، فقط این کار باعث کاهش اختیارات شورای عالی آموزش و پرورش شد.
در این مطلب آمده است: از زمان مصاحبه وزیر آموزش و پرورش تا الان دانش‌آموزان فکر کردند 6 درس شده است که عملا زمان چندانی نبوده است و تصویب شورای سنجش و پذیرش در انتهای اسفند بود و تصویب شورای عالی نشده بود. حال این مدت آنها روی این دروس متمرکز شدند که دروس مهمی بوده است و چیزی از دست ندادند. الان هم شرایط برای همه آنها یکسان است. همچنین استرس کنکور و ترمیم و چیز دیگری هم ندارند، در نهایت فراموش نکنیم که همه این تغییرات و اتفاقات به خاطر تغییر ناگهانی دولت بود.پایان پیام/#کنکور #مصوبه_کنکور #ابراهیم_سوزنچی #سازمان_سنجش #شورایعالی_انقلاب_فرهنگی
در این مطلب آمده است: از زمان مصاحبه وزیر آموزش و پرورش تا الان دانش‌آموزان فکر کردند 6 درس شده است که عملا زمان چندانی نبوده است و تصویب شورای سنجش و پذیرش در انتهای اسفند بود و تصویب شورای عالی نشده بود. حال این مدت آنها روی این دروس متمرکز شدند که دروس مهمی بوده است و چیزی از دست ندادند. الان هم شرایط برای همه آنها یکسان است. همچنین استرس کنکور و ترمیم و چیز دیگری هم ندارند، در نهایت فراموش نکنیم که همه این تغییرات و اتفاقات به خاطر تغییر ناگهانی دولت بود.
08:56 - 26 فروردین 1404

2 بازنشر4 واکنش
13٫2k بازدید




8 پاسخ

@user170910027278051473226 فروردین 1404
در پاسخ به @Journalist
باید مصوبه ۶ درس اجرا بشه آقای سوزنچی شما با مافیا معدل همدیت هستید ما کوتاه نمیاییم

@user170910027278051473226 فروردین 1404
در پاسخ به @Journalist
تاریخ ؟ ، محیط زیست ؟ ، زمین ؟ ، کسی که رشته ریاضی هم هست اینها برا کنکورش مهم هستند ؟؟

@user170910012414843155826 فروردین 1404
در پاسخ به @Journalist
خد از ایشان نگذرد که زندگی بچه ها را سیاه کرده است.تمامیت این مصوبه یک استباه بزرگ است و باید لغو شود

@user170910168470038457426 فروردین 1404
در پاسخ به @Journalist
خواستار مثبت شدن یازدهم برای کنکوری های 1405 هستیم، کنکوری های 1405 چه تفاوتی با کنکوری های 1404 دارند که برای 1404 تاثیر یازدهم مثبت است اما برای 1405 تاثیر قطعی؟!

@user170910168470038457426 فروردین 1404
در پاسخ به @Journalist
خواستار مثبت شدن یازدهم برای کنکوری های 1405 هستیم، کنکوری های 1405 چه تفاوتی با کنکوری های 1404 دارند که برای 1404 تاثیر یازدهم مثبت است اما برای 1405 تاثیر قطعی؟!

@user17425559974726 فروردین 1404
در پاسخ به @Journalist
روایت ظلم به دوازدهمی ها. پس اینطور که معلومه همش زیر سر این وزیر بی لیاقت آموزش و پرورشه. زودتر باید برکنارش کنن. اگه این برای خودشیرینی و محبوبیت قول الکی نمیداد به ما ظلم نمیشد

@user170910093942496906026 فروردین 1404
در پاسخ به @Journalist
سلام و عرض ادب خدمت شما عرض میکنم که دانش آموزان پایه یازدهم بعد از مصاحبه وزیر فکر نکردند بلکه بعد از بخشنامه ای در مورد تصویب ۶ درس همراه با برنامه امتحانی ترم دوم در اسفندماه ابلاغ شد مطمئن شدند که شش درس قطعی شده و بر اساس همان بخشنامه که امضای رئیس جمهور و وزیر و دبیر شورای‌عالی آموزش و پرور…نمایش بیشتر

@user17359051822526 فروردین 1404
در پاسخ به @Journalist
آقای سوزنچی مشکل مصاحبه های شتاب زده نیستمشکللللللللللللللللللل مصوبه های شتاب زده هست