آمریکا تحریم‌های «سزار» علیه سوریه را لغو کرد

مجلس سنای آمریکا امروز (جمعه) با تصویب بخشی از قانون مجوز دفاع ملی، لغو تحریم‌های موسوم به «سزار» علیه سوریه را تصویب کرد.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ «جو ویلسون» نماینده جمهوری‌خواه آمریکا با انتشار یک پست در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که مجلس سنای این کشور با لغو تحریم سزار موافقت کرده است.این اقدام شامل تحریم‌هایی است که پیش از این علیه حکومت «بشار اسد» رئیس‌جمهور سابق سوریه اعمال شده بود. ویلسون در این باره گفت که اجرای کامل لغو تحریم‌ها بستگی به «موفقیت سوریه در رعایت شرایط توافق» دارد.تحریم سزار (Caesar Act) یک بسته تحریمی گسترده آمریکایی است که در دسامبر ۲۰۱۹ علیه سوریه وضع شد و هدف اصلی آن فشار اقتصادی بر حکومت بشار اسد رئیس‌جمهور پیشین سوریه بود.این تحریم‌ها شامل افراد و نهادهای وابسته به دولت، بانک‌ها، شرکت‌های نفت و انرژی، و همچنین تجارت املاک و صادرات سوریه می‌شد. اجرای این قانون باعث شد بسیاری از کشورها و شرکت‌ها از همکاری با دمشق خودداری کنند تا تحت تحریم آمریکا قرار نگیرند.
پس از سقوط حکومت بشار اسد در دسامبر ۲۰۲۴، «ابو محمد الجولانی» سرکرده گروه «هیئت تحریر الشام» در این کشور به قدرت رسید و فرایند لغو تحریم‌های آمریکا علیه سوریه آغاز شد.دولت آمریکا در ژوئن ۲۰۲۵، گروه تحریر الشام را از فهرست سازمان‌های تروریستی خود خارج کرد و برخی تحریم‌ها علیه سوریه را لغو کرد.#ترامپ#سوریه#ابو_محمد_الجولانی#تحریم_سزاربا دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
15:12 - 10 اکتبر 2025
بین‌الملل
آمریکا و اروپا
غرب آسیا

4 بازنشر
107٫4k بازدید




4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌Ali Kashiri‌
@Allah_Akbar10 اکتبر 2025
سلام و درود بار کج به منزل نمی رسد ، مگر شتر از سوراخ سوزن عبور کند بهتر امریکا به وضعیت داخلی و بدهی خارجی خودش توجه کنه تا بفکر دخالت در دیگر کشور هاآش افغانستان و عراق نمونه 😂

@user170910153549880591910 اکتبر 2025
در پاسخ به @Javadie
جیمز کومی رئیس سابق اف بی آی، اما بعد از آنکه ترامپ از او شکایت کرد جمله جالبی گفت: "خودم و خوانواده ام می‌دانستیم که ایستادن در مقابل ترامپ هزینه دارد، ولی طور دیگری نمی‌توانستم زندگی کنم، و همینطور هم باید برای دیگران هم باشد.

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی(اکانت دوم)‌
@user17124729256310 اکتبر 2025
در پاسخ به @Javadie
واقعا غربگدایان پر رو هستنخودشون عامل گرانی هستن بعد طلبکار میشنتعصبشون روی اربابشون ترامپ هم جالبه

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی(اکانت دوم)‌
@user17124729256310 اکتبر 2025
در پاسخ به @Javadie
یادتون هست ما میگفتیم داعش رو خود آمریکا بوجود اورد مزدوران او میگفتن خیر؟؟