امارات: امنیت کشورهای عربی جدایی‌ناپذیر است

مشاور دیپلماتیک رئیس‌ امارات «انور قرقاش»، ضمن محکومیت حمله اسرائیل به قطر، تأکید کرد که امنیت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس جذایی‌ناپذیر است.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ انور قرقاش عصر امروز (سه‌شنبه) در شبکه ایکس نوشت: «امنیت کشورهای عربی خلیج [فارس] جدایی‌ناپذیر است. ما با تمام وجود در کنار کشور برادر، قطر، ایستاده‌ایم.»قرقاش در ادامه اضافه کرد که ابوظبی «حمله ناجوانمردانه اسرائیل به قطر را محکوم می‌کند و همبستگی کامل خود را در مواجهه با این تجاوز اعلام می‌دارد.»
جنگنده‌های اسرائیلی عصر امروز با تجاوز به حریم هوایی کشور قطر جلسه رهبران سیاسی حماس را هدف قرار دادند.منابع اسرائیلی ادعا کرده‌اند که در این عملیات تعدادی از مقامات حماس ترور شده‌اند؛ اما حماس تالحظه‌انتشار این گزارش واکنشی به این ادعا نشان نداده است.این حمله در شرایطی رخ داد که هیأت مذاکره‌کننده حماس در دوحه در حال بررسی پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس و تبادل اسرا بود.#اسرائیل#رژیم_صهیونیستی#حماس#دوحه#قطر#امارات#انور_قرقاشبا دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
17:43 - 18 شهریور 1404
بین‌الملل
غرب آسیا

2 بازنشر
11k بازدید