7 روز پیش

رنجرور وارداتی ۴۰۰ میلیارد تومانی در ایران +فیلم

در حالی که کشور با تنگناهای ارزی دست‌وپنجه نرم می‌کند و ارز موجود باید صرف واردات کالاهای اساسی و دارو شود، خودروهای لاکچری هزاران‌ دلاری وارد می‌شوند و با صدها میلیارد تومان به فروش می‌رسند.
@blognevis7 روز پیش
در پاسخ به @MotamedMonfared
واقعا یکی نیست بیا بگو این ثروت از کجا بوجود امده است ؟ اگر این ثروت از مسیر قانونی و حلال وبده نوش جونش ولی اگر نیست چگونه با پول غیر قانونی و حرام اجازه میدهید به دیگر مردم کشور فخر بفروشند . ما انقلاب کردیم این طبقات بشه یکی نه اینکه از زمان طاغوت بیشتر شود . خجالتش برای مسئولین بی تعهد
خوب درسته ، اما یعنی بریم اول بگیرنش بعد تحقیق کنن؟ عجب ها ، کسی ادعایی و مدرکی داشته باشه از فساد کسی میتونه به سازمان بازرسی خبر بده یا حتی مستقیم به دادستانی کل! واقعا من سر در نمیارم دیگه شماها تا کجا میخواین همه چیو امنیتی و اجباری کنین؟ زندان هم اینجور نیست مثل جامعه ای که شماها تو سرتونه!!
17:40 - 5 آبان 1405





1 پاسخ

@blognevis4 روز پیش
مشکلت اینجا است که هنوز نمیدونی سازمان های نظارتی در کشور حقوق میگیرن که فساد را کشف کنند ولی مشکل انجا است که به وظیفه ذاتی خودشان کامل به هر دلیلی این کار را انجام نمیدهند . پول حلال مثل کاه روی کاه گذاشتن میمونه .