دعوت مسوولان استان مرکزی به حضور پر شور مردم در راهپیمایی

فرمانده و مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه روح الله استان مرکزی از مردم برای حضور پر شور در راهپیمایی دعوت کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سردار مرتضی عمومهدی، فرمانده و حجت‌الاسلام سید محسن حسینی دیباجی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی، با صدور پیامی از تمامی مردم شریف و انقلابی استان مرکزی دعوت کردند تا در راهپیمایی ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور پرشور و گسترده خود، حمایت و پشتیبانی خود را از آرمان‌های انقلاب اسلامی به نمایش بگذارند.متن پیام دعوت بدین شرح است: حضور امسال شما مردم خوب و عزیز و انقلابی استان مرکزی؛ نماد ایستادگی و مقاومت در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمنان در طول تاریخ ایران اسلامی خواهد بود. این راهپیمایی فرصتی است تا ملت رشید و غیور ایران اسلامی بار دیگر قدرت و انسجام خود را در میان دیگر ملل و جوامع بین‌المللی و میان دوست و دشمن به نمایش بگذارد و نشان دهد که در برابر توطئه‌های داخلی و خارجی، همواره متحد و یکپارچه ایستاده است.در بخش دیگری از این پیام به نقش و حضور نسل جوان و جدید در این راهپیمایی اشاره شده و آمده است: نسل جوان و به‌ویژه دانش‌آموزان خوش‌فکر باانرژی و انگیزه‌ای که دارند، می‌توانند آینده‌ساز این کشور باشند، حضور جوانان در این مراسم نه‌تنها نشان‌دهنده تعهد و پایبندی آنها به آرمان‌های انقلاب است، بلکه به‌عنوان نمادی از امید و آینده‌نگری نیز تلقی می‌شود و بی شک جوانان عزیز ما باید بدانند نقش آن‌ها در ساختن و پیشرفت و تعالی کشور محوری و مهم بوده و خواهد بود.
در این پیام به موفقیت‌های بزرگ و دستاوردهای ارزشمند جمهوری اسلامی در این سال‌ها اشاره شده و آمده است: حضور مردم در این راهپیمایی می‌تواند بازتابی از این موفقیت‌ها باشد، مردم خوب و مؤمن ما در این سال‌ها، باهمت و اتحاد خود، توانستند بر چالش‌ها و مشکلات فائق آیند و ازاین‌رو، هر قدم شما در این راهپیمایی، نشانه‌ای از ادامه این مسیر موفقیت‌آمیز است.در این پیام با اشاره به تاریخ درخشان استان مرکزی در صحنه‌های مختلف، از جمله دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، آمده است: استان مرکزی همواره در صحنه‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خوش درخشیده است و همگان می‌دانند مردم این استان با جان‌فشانی و ایثار، در دفاع از آرمان‌های انقلاب پیشگام بوده‌اند و اکنون نیز در این راهپیمایی، بار دیگر نشان خواهند داد که همواره در کنار انقلاب و رهبر عزیز خود ایستاده‌اند.در ادامه پیام آمده است:اکنون که دشمنان قسم‌خورده انقلاب اسلامی به دنبال پیاده‌سازی پروژه ناامیدی و ایجاد یأس در افکار و قلوب مردم هستند، راهپیمایی ۲۲ بهمن می‌تواند آبی بر آتش‌افروزی‌های دشمنان و جبهه استکبار باشد، ما باید با حضور خود، به دشمنان نشان دهیم که ملت ایران همچنان باقوت و اراده‌ای راسخ، در مسیر انقلاب اسلامی گام برمی‌دارد و از آرمان‌های خود دفاع خواهد کرد.
فرمانده و مسئول نمایندگی ولی‌فقیه سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی از تمامی اقشار مردم، به‌ویژه جوانان، زنان، خانواده‌ها و تمامی کسانی که دل در گرو انقلاب اسلامی دارند، دعوت کردند تا با حضور گرم و پرشور خود در این راهپیمایی، نشان دهند که ملت ایران همواره در کنار یکدیگر ایستاده و از اصول و ارزش‌های خود دفاع خواهند کرد و این حضور، نماد وحدت و همبستگی ملت ایران اسلامی در برابر چالش‌های داخلی و خارجی خواهد بود و می‌تواند به‌عنوان پیامی قوی به دشمنان تلقی شود.#سپاه#راهپیمایی #روح_الله
16:58 - 9 فوریه 2025

1 بازنشر
1124 بازدید




1 پاسخ