بخوانیم از روز ۳۵اُم جنگ

شب شکار جمعی هواگردهای دشمن چگونه گذشت؟ویدئوی تیراندازی یک روستایی در ‌کنار فرزندانش به هلیکوپتر فوق‌پیشرفته آمریکایی تایملاین‌های خارجی را تصرف کرده است. همه دارند درباره شجاعت کودکان ایرانی حرف می‌زنند. درباره‌ی آن دختربچه صحبت می‌کنند که با ذوق و شجاعت به پدرش می‌گوید: "بابا بزن، نترس... شلیک کن" واقعیت تربیت هم اینست.🌱 بچه‌ها پدرشان را تشویق نمی‌کنند؛ دارند درسی که از او گرفته‌اند را پس می‌دهند. دیشب شب بزرگی بود. جدا از تحقیر پرنده‌های امریکایی، نمایش هویت ایرانی مثل این ماجرای مردمی در مقابله با دشمن متجاوز برگ زرینی به پرونده ایران افزود. در آسمان طی ۲۴ ساعت گذشته برای نیرو هوایی مغرور آمریکا در جنگ با ایران اینگونه گذشت:■ جنگنده F-15 — بر فراز ایران سرنگون شد؛ ۱ خدمه نجات یافت، وضعیت ۱ نفر دیگر هنوز مشخص نیست.■ هلی کوپتر HH60-W (۲ فروند) — در جریان عملیات نجات توسط آتش ایران مورد اصابت قرار گرفتند؛ خدمه سالم هستند، تعدادی زخمی شدند.■ جنگنده A-10 — مورد اصابت آتش ایران قرار گرفت؛ خلبان سالم است.■ جنگنده F-16 — وضعیت اضطراری اعلام کرد (۷۷۰۰)؛ سالم به زمین نشست.■ بوئینگ KC-135 (۱ تا ۲ فروند) — اعلام وضعیت اضطراری؛ جزئیات مشخص نیست.و در نهایت اینکه الجزیره اعلام کرد که ماموریت نجات خلبان سرنگون‌شده توسط آمریکا پس از سرنگونی جت، ناموفق بوده است.اتفاقات و صدمات دیشب باعث شد جلسه اضطراری در کاخ سفید برگزار شود.
۲ MB
💥به این زنجیره مهم توجه کنید: شناسایی دقیق مسیر پروازی و کریدور، طراحی و اجرای عملیات کمین، اصابت منجر به سرنگونی و نهایتاً دستگیری یا کشته شدن خلبان ها و شکست در ماموریت نجات و بازیابی، منهدم کردن منابع سوخت و هواپیماها و رادارها روی زمین همگی حلقات زنجیره عملیات هوایی دشمن هستند. تلاش پدافند ایران شکستن و ایجاد اختلال در این زنجیره است.حالا اولین اظهار نظر ژنرال رندی جورج، رئیس ستاد ارتش آمریکا، پس از فشار وزیر جنگ برای استعفا و اعلام بازنشستگی اینست: «یک دیوانه، ارتش بزرگ آمریکا را به نابودی خواهد کشاند.»
دست ایران از گلوی نفت امریکا برداشته نمی‌شود!با عبور اولین نفت‌کش فرانسوی از تنگه هرمز، ماجرای تنگه ابعاد جدیدی به خود دارد می‌گیرد. دیگر این نعمت الهی صرفا روی انرژی و امنیت اثر نمی‌گذارد. سی‌ان‌ان گزارش داده که ایران با سیاست متفاوت در هرمز شکاف میان آمریکا و اروپا را دارد ایجاد می‌کند.حالا دیپلماسی براساس قدرت را ایران در منطقه دارد شکل می‌دهد. اتفاق خیلی مهم از نگاه سی‌ان‌ان اینست: ایران سیستم مشخصی را در تنگه دارد اجرا می‌کند. آن‌ها کشتی‌های آمریکایی را متوقف می‌کنند اما به کشتی‌های اروپایی اجازه عبور می‌دهند؛ البته فقط اگر آن کشورها در برابر ترامپ موضع بگیرند و در پشت درهای بسته امتیازات لازم را بدهند. کاری که هند کرد. سه نفت‌کش ایران را آزاد کرد تا دو نفت‌کشش را از تنگه عبور دهد و حالا هند بعد از هفت سال با ایران قرارداد خرید نفت امضا کرده است. چه کسی باور می‌کرد هند که اینجور به اسرائیل و آمریکا نزدیک بود به چنین کاری مجبور شود؟!خبر بدتر برای دولت امریکا اینست که رویترز گزارش زده که دستگاه اطلاعاتی ایالات متحده معتقد است که بعید است ایران به این زودی‌ها تنگه هرمز را بازگشایی کند. یعنی اینکه امریکا توان بازکردن تنگه را نخواهد داشت.حالا ایران حکمرانی جدیدی را در تنگه در حال اجرا است:۱. دشمن متخاصم حق عبور ندارد۲. دوست عبورش آزاد است🫂۳. غیر دوست باید با ایران مذاکره کند و با قبول شروط ایران می‌تواند کشتی‌اش را عبور دهد.🤝هر چند این جنگ نعمت تنگه هرمز و قدرت اقتصادی و امنیتی آن را به ما نشان داد؛💥 امریکایی‌ها معتقد هستند جنگ از دست ترامپ در رفته است.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنیدبله | ایتا
01:00 - 16 فروردین 1405

0 بازدید