عصبانیت استکبار از پیوند ناگسستنی امت و امام»

یادداشت اختصاصی: جلیل آقامحمدی حملات اخیر ارتش تروریستی آمریکا به مناطق جنوبی کشور، با بهانه‌های واهی نظیر تقابل در تنگه هرمز، بیش از آنکه یک کنش نظامی در چارچوب ادعاهای مطرح شده باشد، واکنشی عصبی و انفعالی از سوی استکبار جهانی در برابر اراده پولادین ملت ایران است.
واقعیت این است که حضور حماسی و میلیونی ملت‌های ایران و عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، چنان شوک سهمگینی به پیکره نظام سلطه و ایادی منطقه‌ای آنان وارد کرد که موجب سردرگمی و اتخاذ تصمیمات بدون تعقل آن‌ها شد. هدف قرار دادن مراکز غیرنظامی در تهاجمات اخیر، سندی روشن بر این مدعاست که نه تنها راهبرد نظامی دشمن، بلکه اصول انسانی و اخلاقی آنان نیز در برابر خشم ناشی از این شکست راهبردی، به حاشیه رفته است.این رفتارهای غیرانسانی پرده از یک حقیقت تاریخی برمی‌دارد: دشمنی جریان سلطه، محدود به نظام جمهوری اسلامی نیست بلکه این کینه، ریشه در خصومت ذاتی آنان با هویت، استقلال و غیرت ایرانی دارد. ملتی که در طول تاریخ، حتی زمانی که حاکمان وقت، ملت را به تسلیم و ذلت فرامی‌خواندند، خود با تکیه بر غیرت خویش، عَلَم مبارزه را برافراشته نگه داشتند.تاریخ پرفراز و نشیب ایران، گواه این مدعاست. از قیام مجاهدان جنگل به رهبری میرزاکوچک‌خان، تا ایستادگی سلحشوران جنوب به فرماندهی رئیس‌علی دلواری و دلاوری‌های مجاهدان آذربایجان به رهبری ستارخان و باقرخان؛ همگی نشان از روحیه حق‌طلبانه این مرز و بوم دارد.اما تفاوت امروز در این است که ملت ایران، برخلاف گذشته، از حاکمیتی برخوردار است که از بطن خودِ مردم برخاسته و در مکتب عاشورا مشق مقاومت کرده است. پیوند ناگسستنی ملتی حسینی‌مسلک با رهبری از سلاله پاک ائمه اطهار (علیهم‌السلام)، جبهه‌ای استوار در برابر دشمنان تشکیل داده که نه در آن جایی برای هراس است و نه مجالی برای نفوذ یأس.
در نهایت، باید خطاب به دشمنان قسم‌خورده این ملت گفت: «از دست ملت ایران عصبانی باشید و از این عصبانیت بمیرید.» چرا که تاریخ به ما آموخته است که این ملت، نه تنها در برابر هجمه‌های نظامی، که در برابر هرگونه فشار و تهدیدی، با بصیرت و اتحاد، سربلند بیرون خواهد آمد.#امام_شهید #لبیک_یا_مهدی #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل
15:46 - 20 تیر 1405