۱۱ موشک محلاتی که قلب دشمن را نشانه رفت

پیکر پاک ۱۱ شهید حمله وحشیانه صهیونیسم و آمریکای جنایتکار به مناطق مسکونی شهر محلات روی دوش مردم قدرشناس این شهر تشییع شد.
به گزارش خبرنگار فارس از محلات، مراسم تشییع پیکر ۱۱ شهید حمله ناجوانمردانه شبانه رژیم صهیونیستی آمریکایی به منازل مسکونی شهر محلات که شامگاه دوشنبه اتفاق افتاد، با حضور پرشور و گرم مردم انجام شد.مردم قدرشناس محلات، این بار نیز همچون یک ماه گذشته و همصدا با همه ایران، در میدان حاضر شدند تا بگویند همچنان بر عهد ۴۷ ساله خود با امام راحل ایستاده آمد و راه مقام معظم رهبری، آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای را، امتداد راه امام شهید خود می‌دانند.محلات این روزها رنگ خون و ایثار دارد؛ چرا که طی یک ماه جنگ با رژیم صهیونیستی آمریکایی، فرزندان عزیزی را تقدیم انقلاب کرده است. امروز و در روز جمهوری اسلامی، محلاتی ها به یاد ۱۲ فروردین ۵۸ و همه پرسی نظام جمهوری اسلامی، رفراندوم دیگری را رقم زدند تا مهر تائید. دیگری بر عهد ۴۷ ساله خود بکوبند.حالا و پس از ۴۴ سال از عملیات غرورآفرین فتح‌المبین که محلاتی‌ها بیش از ۳۰ شهید و ده‌ها زخمی را تقدیم انقلاب کردند، باز هم نوروز محلاتی‌ها عطر و بوی شهادت گرفت تا ۱۱ لاله مظلوم و بی‌گناه را بر دستان خود تشییع کنند.محلات این روزها زخم بزرگی را بر پیکر خود می‌بیند اما درمان این زخم را در انتقام سخت و کوبنده از دشمن می‌بیند و از این انتقام کوتاه نمی‌آید.
این روزها دیگر خبری از دسته‌بندی‌های مرسوم انقلابی، روحانی، مذهبی، معترض و نسل زد نیست، حالا همه مردم یکصدا در یک دسته، متحد و یکپارچه قرار گرفته‌اند و همه پشتیبان وطن و انقلاب بوده و خونخواه فرزندان خود هستند.
این یکپارچگی، حال و هوای دیگری دارد و انگار مانند موشکی در دستان سربازان مدافع کشور و آماده شلیک به قلب دشمن است، حال و هوای این روزهای مردم همان یکپارچگی ارزشمندی است که رهبر شهید انقلاب از آن با عنوان «اتحاد مقدس» یاد می‌کردند.#جنگ_رمضان #شهدای_محلات
13:11 - 12 فروردین 1405
استان ها
مرکزی

2 بازنشر1 واکنش
15٫4k بازدید