افزایش سهمیه آب و آرد شهرستان محلات

فرماندار شهرستان محلات با اشاره به وضعیت مطلوب و پایدار امنیتی در سطح شهرستان محلات، گفت: مردم باید آرامش خود را حفظ کرده و تحت تاثیر شایعات دشمن قرار نگیرند.
حسن خزائی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به نزدیکی شهرستان محلات به پایتخت و گردشگرپذیر بودن آن، اظهار کرد: به دلیل استقرار شرایط پایدار در محلات نسبت به برخی نقاط دیگر، شاهد افزایش چشمگیر جمعیت در سطح شهر و روستاها بوده‌ایم.وی ادامه داد: همچنین با توجه به پیگیری‌ها از مدیران خط انتقال آب سد کوچری، با تقاضای افزایش حقابه شهرستان محلات موافقت شد تا با مشکل کمبود آب مواجه نباشیم.فرماندار شهرستان محلات با اشاره به کمبود نان در سطح محلات به دلیل افزایش جمعیت حاضر در این شهر، افزود: در سطح استان تصمیم‌ گرفته شد تا سهمیه آرد نانوایی‌ها، ۳۰ درصد افزایش پیدا کند اما در سطح محلات، ۱۴ واحد نانوایی پرمخاطب از امروز شاهد افزایش سهمیه علاوه بر ۳۰ درصد مصوب استان خواهند بود. تعدادی از نانوایی‌ها نیز تا ساعت ۲۲ الی ۲۳ نیز فعال خواهند بود.خزائی‌پور تصریح کرد: تا کنون درخواست اسکان اضطراری نداشته‌ایم اما با توجه به تعداد قابل توجی افرادی که در محلات حضور پیدا می‌کنند، با هماهنگی سازمان تبلیغات، اداره اوقاف و هیئت امنای مساجد، چند مسجد در محلات و نیم‌ور و امامزاده روستای نخجیروان برای اسکان تدارک دیده شده است.وی گفت: ستاد اسکان فرهنگیان نیز به دلیل در اختیار داشتن فضا، دو مدرسه در محلات و یک مدرسه در نیم‌ور را آماده‌سازی خواهد کرد تا در صورت نیاز، با مشکل مواجه نشویم. در صورتی که مدارس پاسخگوی نیاز مراجعه‌کنندگان احتمالی نباشد، سالن ورزشی ۱۳ آبان، با چادرهای هلال احمر برای اسکان اضطراری مسافران تجهیز خواهد شد.
فرماندار شهرستان محلات با اشاره به انجام اقدامات برای نظارت و تنظیم بازار در سطح شهرستان اظهار کرد: با هماهنگی تعاون روستایی و یکی از کارخانجات تولید روغن خوراکی، طی روز جاری، روغن مورد نیاز شهرستان تامین می‌شود تا شاهد مشکل در این زمینه نباشیم. در خصوص سایر مایحتاج نیز نگرانی وجود ندارد.خزائی‌پور ادامه داد: در ستاد تنظیم بازار نیز تاکید شده تا هیچ مماشاتی با گرانفروشان و محتکران انجام نشود. در این شرایط نیازمند آرامش خاطر در بازار هستیم و با افرادی که با افزایش قیمت اجناس به دنبال بر هم زدن آرامش بازار هستند، به شدت برخورد خواهد شد.وی با اشاره به وضعیت مطلوب امنیتی در سطح شهرستان، افزود: شهرستان در آرامش کامل و وضعیت پایدار قرار دارد اما به منظور انجام اقدامات تامینی با هدف جلوگیری از حادثه، دستگاه‌های امنیتی و انتظامی به صورت ۲۴ ساعته مشغول رصد امنیتی شهرستان هستند.فرماندار شهرستان محلات گفت: مردم باید آرامش خود را حفظ کرده و تحت تاثیر شایعات دشمن قرار نگیرند. همانگونه که مقام معظم رهبری وعده دادند، قطعا بر صهیونیست غاصب پیروز خواهیم شد.#انتقام_سخت #انتقام_ملی#اخبار_جنگ
11:52 - 29 خرداد 1404

1 بازنشر1 واکنش
34٫1k بازدید