مردم با وجود مشکلات پای انقلاب ایستاده‌اند

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با قدردانی از نقش رسانه‌ها در تبیین و روشنگری، گفت: حضور گسترده مردم در اجتماع «جان‌فداها» نشان داد مردم با وجود مشکلات اقتصادی و اجتماعی، پای انقلاب و نظام ایستاده‌اند و برای دفاع از آن آمادگی پرداخت هزینه را دارند.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت‌الاسلام حسین بیگدلی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان، ضمن حضور در دفتر خبرگزاری فارس ضمن قدردانی از حضور این رسانه و خبرنگاران آن در عرصه‌ها و صحنه‌های مختلف انقلاب، با قدردانی از نقش این رسانه در انعکاس اخبار، روشنگری، بصیرت‌افزایی و جهاد تبیین اظهار کرد: خبرگزاری فارس در جریان انقلاب و در عرصه اطلاع‌رسانی و تبیین مسائل، نقش قابل توجهی داشته و از تلاش‌های مجموعه رسانه‌ای این خبرگزاری قدردانی می‌کنیم.مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با بیان اینکه این روزها شاهد هجمه بی‌سابقه رسانه‌ها معاند علیه نظام و انقلاب هستیم، تصریح کرد: رسانه‌های معاند همپای دشمنان نظام و انقلاب سعی در ناامید و دلسرد کردن مردم ایران اسلامی دارند.وی با اشاره به برگزاری اجتماع «جان‌فداها» در استان زنجان و چند استان دیگر کشور افزود: این اجتماع نشان داد مردمی که آمادگی خود را برای دفاع از انقلاب و نظام اعلام کرده‌اند، پای حرف و عهد خود ایستاده‌اند و همچنان در میدان حضور دارند.مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان ادامه داد: حضور مردم تنها در عرصه‌های امنیتی و نظامی خلاصه نمی‌شود، بلکه مردم در همه عرصه‌ها آمادگی خود را برای دفاع از کشور و انقلاب نشان داده‌اند.وی با اشاره به حضور اقشار مختلف مردم در این اجتماع تصریح کرد: از مهندسان و پزشکان گرفته تا طلاب و روحانیون، دانش‌آموزان، زنان و مردان، بازاریان و کسبه و خانواده‌های معظم شهدا در این اجتماع حضور داشتند و هرکدام به نوعی وفاداری خود را نشان دادند.

رسانه‌های خارجی درباره حضور مردم شبهه‌افکنی می‌کردند

بیگدلی با اشاره به حضور مادران همراه با فرزندانشان در این مراسم گفت: برخی مادران در گفت‌وگوها تأکید داشتند که می‌خواهند این مسیر را به فرزندان خود نیز بیاموزند و این حرکت را به نسل آینده منتقل کنند؛ این حضور نشان می‌دهد که موضوع دفاع از ارزش‌ها صرفاً به یک نسل محدود نیست.وی خاطرنشان کرد: آنچه در این اجتماع مشاهده شد، جلوه‌هایی از وحدت، حضور و همراهی مردم بود که شاید نتوان همه آن را با کلمات و سخن توصیف کرد.مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با اشاره به شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور گفت: مردم با وجود مشکلات اقتصادی، مسائل معیشتی، مشکلات کاری و سایر دشواری‌هایی که در جامعه وجود دارد، در این اجتماع حضور پیدا کردند و وفاداری خود را نشان دادند.وی ادامه داد: این حضور نشان می‌دهد که مردم میان اصل انقلاب و نظام با عملکرد دولت‌ها و مسئولان تفاوت قائل هستند و حمایت از انقلاب و نظام اسلامی را موضوعی فراتر از عملکرد یک دولت یا مجموعه اجرایی می‌دانند.بیگدلی با بیان اینکه پیوند میان مردم، نظام و نیروهای مسلح موجب تولید قدرت و عزت برای کشور می‌شود، گفت: حضور مردم از یک سو دشمن را ناامید و از سوی دیگر دوستان انقلاب را دلگرم می‌کند و موجب می‌شود مسیر پیش‌رو با قوت بیشتری ادامه پیدا کند.وی در پاسخ به پرسشی درباره فضاسازی و شبهه‌افکنی برخی رسانه‌های خارجی پیرامون میزان حمایت مردم از نظام و انقلاب اظهار کرد: دشمنان همواره تلاش کرده‌اند درباره میزان همراهی مردم با انقلاب شبهه ایجاد کنند، اما آنچه در میدان مشاهده شد، پاسخ روشنی به این فضاسازی‌ها بود.

حضور مردم یکی از عوامل تداوم انقلاب است

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با اشاره به برگزاری رزمایش جان فدایان زنجان با حضور پر شور مردم افزود: این رزمایش همزمان در سه استان کشور از جمله کرمانشاه و اصفهان در قالب اجتماعات گسترده‌ای برگزار و مردم با حضور خود نشان دادند که برای دفاع از کشور و انقلاب آمادگی دارند.وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره نقش مردم در حفظ انقلاب گفت: در هفت ماه گذشته، نمونه‌هایی از این حضور و همراهی مردم را مشاهده کردیم و امروز بهتر می‌توان معنای این سخن را درک کرد که مردم در شرایط حساس می‌توانند با حضور خود از انقلاب صیانت کنند.بیگدلی خاطرنشان کرد: کسانی که در اجتماع «جان‌فداها» حضور پیدا کردند، در واقع اعلام کردند که برای دفاع از کشور و انقلاب حاضرند در صورت نیاز هزینه بدهند؛ این هزینه می‌تواند مادی، جانی، اجتماعی یا حتی هزینه آبرو باشد.وی با بیان اینکه همین حضور مردمی یکی از عوامل تداوم انقلاب است، گفت: انقلاب با حضور مردم شکل گرفت و همین مردم در شرایط مختلف از آن صیانت کرده‌اند و خواهند کرد.مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان در پایان با قدردانی از مردم و رسانه‌ها گفت: ما دست‌بوس همه مردم، به‌ویژه کسانی هستیم که با وجود همه مشکلات در میدان حاضر شدند و با حضور خود امید و دلگرمی ایجاد کردند و از تلاش رسانه‌ها برای انعکاس این حضور و تبیین واقعیت‌های جامعه نیز قدردانی می‌کنیم.
#سپاه_انصارالمهدی#اجتماع_جان_فداها#جان_فدا#حضور_مردم#مردم_ایران#انقلاب_اسلامی#جهاد_تبیین#بصیرت_افزایی#روشنگری#خبرگزاری_فارس#مردم_پای_کار#امنیت#وحدت_ملی#پای_انقلاب_ایستاده_ایمبه منظور دسترسی پایدار به اخبار و مطالب ما، آخرین نسخه اپلیکیشن خبرگزاری فارس را می‌توانید از اینجا و در فروشگاه‌های «کافه بازار» و «مایکت» دانلود و نصب کنید.»
09:17 - 12 مهر 1405
حماسه و مقاومت
استان ها
زنجان