ابهام در سهمیه آسیایی؛ ورق به ضرر چادرملو باز‌می‌گردد؟

با وجود برتری چادرملو مقابل گل‌گهر در فینال تورنمنت ۳ جانبه، هنوز هم ابهام‌هایی درباره معرفی نماینده ایران در فصل آینده لیگ قهرمانان سطح ۲ وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از برگزاری تورنمنت سه‌جانبه تعیین نماینده ایران در لیگ قهرمانان سطح ۲ آسیا، همچنان تکلیف نهایی این سهمیه به رأی کمیته استیناف گره‌خورده است.تیم‌های گل‌گهر سیرجان و چادرملو اردکان دو روز پیش در دیدار پایانی این تورنمنت به مصاف هم رفتند که این مسابقه در پایان ۹۰ دقیقه با تساوی بدون گل به پایان رسید و شاگردان سعید اخباری در ضربات پنالتی به برتری رسیدند تا این تیم حضورش را در آسیا جشن بگیرد.برگزاری این تورنمنت به دلیل بلاتکلیف ماندن پرونده دیدار برگشت گل‌گهر و چادرملو در لیگ برتر بود. پس از آنکه کمیته انضباطی رأی به برتری ۳ بر صفر گل‌گهر داد، مقرر شد اگر تا ۳۱ خرداد این رأی در کمیته استیناف قطعی نشود، پرسپولیس و چادرملو در بازی نخست تورنمنت سه‌جانبه به مصاف هم بروند و تیم برنده مقابل گل‌گهر قرار بگیرد. باتوجه‌به اینکه تا آن زمان رأی نهایی صادر نشد، این مسابقات طبق برنامه برگزار شد.نکته قابل‌توجه اینکه پیش از اعلام رأی نهایی کمیته استیناف و برگزاری تورنمنت، دبیرکل فدراسیون ظاهراً نام گل‌گهر را به‌عنوان نماینده ایران در فصل آینده لیگ قهرمانان سطح ۲ آسیا به AFC اعلام کرده. اقدامی که با اعتراض شدید باشگاه چادرملو همراه شده و آن‌ها خواهان توضیح ممبینی در این مورد هستند.
حالا باید دید با اعلام رأی نهایی کمیته استیناف، این معرفی رسمیت پیدا می‌کند یا تصمیم دیگری درباره سهمیه آسیایی ایران اتخاذ خواهد شد و چادرملو فصل آینده در لیگ قهرمانان سطح ۲ به زمین می‌رود‌#گل‌گهر#چادرملو#کمیته_استیناف
13:04 - 10 تیر 1405
ورزش
فوتبال ایران

2 بازنشر
3404 بازدید