حفاظت از منابع طبیعی با مشارکت حداکثری مردم محقق می‌شوداستاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح ۲۵۰ هزار هکتاری جنگلداری اجتماعی، ضامن احیای جنگل‌ها و معیشت پایدار مردم است
یداله رحمانی، در جریان بازدید شبانه از طرح جنگلداری اجتماعی تعاونی روستای ده برآفتاب با عضویت چهار هزار نفر، با تاکید بر توجه ویژه دولت چهاردهم به منابع طبیعی و محیط زیست، بر استفاده حداکثری از ظرفیت مردم برای حفظ و توسعه منابع طبیعی تأکید کرد.
استاندار با مناسب خواندن رشد نهال‌های کاشته شده در این طرح، اجرای طرح جنگلداری اجتماعی را فرصتی برای حفاظت از منابع طبیعی و بهبود معیشت مردم دانست و گفت: اجرای مناسب طرح ۲۵۰ هزار هکتاری جنگلداری اجتماعی می‌تواند هم به احیای جنگل‌ها کمک کند و هم زمینه اشتغال و درآمد پایدار جوامع محلی را فراهم آورد.
همچنین مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: این طرح از ابتدای امسال در همه شهرستان‌ها و مناطق سردسیری و گرمسیری استان آغاز شده و اجرای آن با مشارکت مردم و در قالب قرارداد‌های بهره‌برداری با صاحبان عرف و مالکان منفعت انجام می‌شود.
00:34 - 4 شهریور 1405
جامعه
محیط زیست
كهگیلویه و بویراحمد

44 بازدید