کرمانشاه با عنوان دانشگاه آزاد در لیگ برتر کشتی حاضر می‌شود

تیم کشتی «دانشگاه آزاد اسلامی اسلام‌آبادغرب» به‌عنوان نماینده کرمانشاه در بیست‌وششمین دوره لیگ برتر کشتی آزاد به میدان می‌رود؛ حضوری که با چالش‌هایی در حوزه‌ کادر فنی و تأمین منابع مالی در آستانه آغاز مسابقات همراه است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه گ، تیم «دانشگاه آزاد اسلامی اسلام‌آبادغرب» به‌عنوان نماینده استان کرمانشاه، در بیست‌وششمین دوره لیگ برتر کشتی آزاد حضور خواهد یافت. این حضور که با پیگیری‌های نمایندگان مجلس و حمایت‌های دانشگاه آزاد استان صورت گرفته، قرار است با تمرکز بر استفاده از ظرفیت‌های بومی، مسیر توسعه کشتی در کرمانشاه را هموار کند.

وضعیت آمادگی و چالش‌های اجرایی

با انجام قرعه‌کشی لیگ برتر، تیم کرمانشاه در گروه B مسابقات با تیم‌های «بانک شهر» و «مقاومت البرز» هم‌گروه شده است.با توجه به اینکه طبق برنامه رسمی، مسابقات حدود ۲۰ روز پس از قرعه‌کشی آغاز می‌شود، دبیر هیأت کشتی استان کرمانشاه، حسینی، بر ضرورت تعیین سریع کادر فنی، مدیر فنی و سرپرست تیم تأکید کرد. وی اظهار کرد که تأخیر در این تصمیم‌گیری می‌تواند بازه زمانی محدودِ آماده‌سازی و جذب کشتی‌گیران را تحت تأثیر قرار دهد.

مدل تأمین مالی و ساختار تیم

در خصوص نحوه تأمین هزینه‌ها، هیأت کشتی استان اعلام کرده است که پیشنهاد اولیه بر پایه مشارکت دانشگاه آزاد و همکاری سایر مجموعه‌ها و حامیان مالی استوار است.با وجود اینکه مذاکراتی با مجموعه‌های مختلف در جریان است، سازوکار نهایی مشارکت هر مجموعه هنوز قطعی نشده است. همچنین، هیأت کشتی تأکید کرده که ترکیب تیم محدود به شهرستان اسلام‌آبادغرب نخواهد بود و هر کشتی‌گیر شاخص کرمانشاهی (اعم از مرکز استان یا شهرستان‌ها و حتی ورزشکاران کرماشانی در سایر استان‌ها) می‌تواند در این ترکیب حضور یابد.
رئیس هیأت کشتی استان با تأکید بر اینکه هدف اصلی، حضور نماینده استان در بالاترین سطح رقابت‌های باشگاهی و فراهم کردن امکان میزبانی مجدد مسابقات در استان است، افزود: اولویت هیأت، استفاده حداکثری از ظرفیت داخلی استان است تا علاوه بر میدان دادن به استعدادها، تیمی برای پشتوانه‌سازی در آینده شکل بگیرد.وی همچنین اشاره کرد که برای جلوگیری از ماهیت مقطعی این حضور، همراهی دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و خیرین برای ایجاد یک برنامه بلندمدت و ماندگار ضروری است.

تغییرات ساختاری در فدراسیون کشتی

هم‌زمان با این تحولات استانی، سازمان لیگ فدراسیون کشتی نیز از سیاست‌های جدید خود مبنی بر حرکت از تیم‌داری مقطعی به سمت باشگاه‌داری حرفه‌ای خبر داده است.در این دوره از رقابت‌ها، با اجازه جذب ۲ ملی‌پوش و ۳ کشتی‌گیر خارجی توسط هر باشگاه، انتظار می‌رود سطح فنی و جذابیت مسابقات افزایش یابد.
17:09 - 7 سپتامبر 2026
ورزش
کشتی
کرمانشاه

2 بازنشر
5541 بازدید