وقتی که همدلی پرحرارتر از آتش محیط‌زیست می‌شود

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان کرمانشاه از مهار آتش‌سوزی گسترده پس از ۹ ساعت تلاش جهادی و خستگی‌ناپذیر محیطبانان و مشارکت مردمی، در منطقه حفاظت شده بیستون خبر داد.
آزاد شیخ ویسی فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار کرد: محیطبانان منطقه حفاظت شده بیستون روز گذشته، حین گشت و پایش در منطقه، متوجه وقوع حریق در ارتفاعات روستای سنقرآباد واقع در منطقه حفاظت شده بیستون شده و بلافاصله برای مهار آتش اقدام کردند. وی افزود: با همکاری سریع پرسنل یگان، محیطبانان منطقه حفاظت شده بیستون، هرسین، نیروهای هلال‌احمر و دو گروه از همیاران محیط‌زیست، عملیات اطفای حریق از ساعت ۱۳ آغاز و پس از ۹ ساعت تلاش مستمر، در ساعت ۲۲ شب گذشته، آتش به طور کامل مهار شد.فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان کرمانشاه با قدردانی از همراهی و تلاش ساکنان محلی، و نیروهای هلال‌احمر، تأکید کرد: این همکاری نقش مهمی در کنترل سریع حریق ایفا کرد و از گسترش آن به مناطق وسیع‌تر جلوگیری به عمل آمد.شیخ‌ویسی در پایان هشدار داد: باتوجه‌به گرمای هوا و کاهش بارندگی، پوشش گیاهی مراتع بسیار خشک و مستعد آتش‌سوزی است و از شهروندان، گردشگران و طبیعت‌گردان درخواست می‌شود نهایت دقت را در جلوگیری از بروز حریق به عمل‌آورند تا از آسیب به این زیست‌بوم های ارزشمند جلوگیری شود.منطقه حفاظت شده بیستون با وسعت ۵۴۶۶۳ هکتار، زیستگاه ۱۶ گونه‌ی پستاندار بزرگ‌جثه همچون پلنگ ایرانی، خرس قهوه‌ای، قوچ و میش، کل و بز، گرگ و ۴۸ گونه‌ی جنگلی ارزشمند مانند بلوط، بنه، درمنه، بوته‌زارهای گون و گونه‌های مرتعی است. در این منطقه‌ی کوهستانی و تپه‌ماهوری حفاظت شده ۳۲ گونه پرنده شناسایی شده‌اند.
برای دسترسی سریع به خبر استان کرمانشاه، اخبار خود را از اینجا بخوانید.#همدلی_مردم_و_مسئولین#آتش_سوزی_حیات_وحش_بیستون#همیار_محیط_زیست
21:41 - 24 شهریور 1404
محیط زیست
فارس پلاس
کرمانشاه