تيم فوتبال مس رفسنجان در مرز آمادگي 90 درصد است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مس رفسنجان گفت: تيم فوتبال مس رفسنجان به مرز آمادگي 90 درصد رسيده است.
علي زينلي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در رفسنجان اظهار داشت: با توجه به نزديكي آغاز مسابقات ليگ دسته اول باشگاههاي كشور، در حال حاضر تيم فوتبال مس رفسنجان به مرز آمادگي 90 درصد رسيده است.
وي خاطرنشان كرد: مس رفسنجان نخستين مسابقه خود را در مقابل سپاهان نوين اصفهان در ورزشگاه شهداي نوشآباد با كسب پيروزي بر تيم سپاهان نوين برگزار كرد.
وي با دعوت از هواداران براي تشويق تيم محبوب خود در نخستين بازي فصل جديد رقابتها افزود: اميدواريم با تشويقها و حمايتهاي هواداران همچون هميشه بتوانيم نتايج مورد دلخواه براي هواداران و مردم شهر رفسنجان كسب كنيم.
زينلي تصريح كرد: امسال با توجه به امكانات محدودي كه وجود داشت، نتوانستيم مراسم جشن لباس را به صورت گسترده برگزار كنيم، اما در سال آينده اين مراسم را در ورزشگاه تختي و با حضور طرفداران پرشور تيم انجام ميشود تا مردم بازيكنان تيم را به خوبي بشناسند.
وي با اشاره به تاريخچه اين باشگاه خاطرنشان كرد: در حال حاضر اين باشگاه در تمام ردههاي سني در فوتبال و همينطور ورزشهاي ديگر براي بانوان و آقايان فعاليت ميكند و قطعا با روند استقلال اين باشگاه اميدوار هستيم كه روند رو به رشد مس رفسنجان افزونتر شود.
انتهاي پيام/ن30.
12:01 - 17 مهر 1388