حضور ازبکستان در نمایشگاه بین المللی «اکسپو 2018» چین

ازبکستان برنامه ریزی کرده در نمایشگاه بین المللی کالاهای وارداتی «اکسپو 2018» که از 5 تا 10 نوامبر در چین برگزار می‌شود، شرکت کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند به نقل از «پادروبنا»، ازبکستان برنامه‌ریزی می‌کند در نمایشگاه بین المللی کالاهای وارداتی «اکسپو 2018» که از 5 تا 10 نوامبر در چین برگزار می‌شود، شرکت کند.در ماه می سال 2017 میلادی «شی جین‌ پینگ» رئیس جمهور چین در چارچوب حضور خود در نشست مسایل همکاری‌های بین المللی «یک کمربند، یک جاده» اعلام کرد که چین برنامه ریزی می‌کند در سال 2018 میلادی این نمایشگاه را برگزار کند.«شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان و روسای جمهور کشورهای دیگر از این ابتکار رییس جمهور چین استقبال کردند.برنامه‌ریزی می‌شود در اولین اکسپوی بین المللی بیش از 100 کشور شرکت کنند.در چارچوب این نمایشگاه دیدارها، سمینارها، معرفی کالاها و دیگر مراسم‌های تخصصی برگزار خواهد شد.انتظار می‌رود تعداد خریداران محلی و خارجی تخصصی به 150 هزار نفر برسد.بدین ترتیب، حضور در این نمایشگاه برای ازبکستان فرصت مناسبی را برای ورود به بازار بزرگ چین فراهم خواهد کرد.  هم اکنون مقدار سرمایه‌گذاری‌های چین در اقتصاد ازبکستان از 8 میلیارد دلار فراتر رفته است.در ازبکستان بیش از 700 شرکت با سرمایه سرمایه‌گذاران چینی از جمله بیش از 80 شرکت با 100 درصد سرمایه سرمایه‌گذاران چینی در زمینه‌های مختلف اقتصاد این کشور فعالیت می‌کنند.
 بر اساس گزارش وزارت امور خارجه ازبکستان، جمهوری خلق چین استقلال این کشور را در تاریخ 27 دسامبر سال 1991 میلادی به رسمیت شناخته و در تاریخ 2 ژانویه سال 1992 میلادی روابط دیپلماتیک برقرار کرده استانتهای پیام/..
اکسپو
13:09 - 7 جولای 2018

0 بازدید