آغاز ثبت‌نام ترم بهمن ماه در دانشکده رسانه خبرگزاری فارس

ثبت‌نام ترم جدید در دانشکده رسانه خبرگزاری فارس برای بهمن‌ماه 1404 آغاز شده است. این دانشکده که به‌عنوان یکی از مراکز تخصصی آموزش رشته‌های خبرنگاری، عکاسی خبری، سینما و تدوین و روابط‌عمومی در ایران شناخته می‌شود، با ارائه امکانات پیشرفته و حضور اساتید مجرب، فرصت‌های منحصربه‌فردی را برای علاقه‌مندان به حوزه رسانه فراهم کرده است.
دانشجویان این دانشکده می‌توانند از فرصت همکاری با باشگاه خبرنگاران توانا بهره‌مند شوند؛ همکاری جذابی که می‌تواند به‌عنوان نقطه شروعی برای ورود به دنیای حرفه‌ای رسانه محسوب شود.برنامه‌های آموزشی و پذیرش:برنامه‌های آموزشی این دانشکده در مقاطع کاردانی و کارشناسی ارائه شده و ثبت‌نام از طریق سامانه اینترنتی edu.farsnews.ir انجام می‌شود. متقاضیان باید پس از گذراندن مراحل مصاحبه و استعدادسنجی، شرایط لازم برای پذیرش را احراز کنند.اطلاعات تماس و مهلت پیش ثبت‌نام:برای اطلاعات بیشتر و پیش ثبت‌نام، علاقه‌مندان می‌توانند عدد 14 را به سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۰۱۴ بفرستند و یا از طریق لینک ثبت نام فوری دانشگاه اقدام نمایند. پیش ثبت‌نام برای مدت محدودی باز است و اولویت با افرادی است که زودتر اقدام کنند.گفتنی است دانشکده رسانه خبرگزاری فارس باهدف تربیت نیروهای متخصص در حوزه رسانه، نقشی کلیدی در توسعه و تقویت صنعت رسانه در ایران ایفا می‌کند و اکنون بسیاری از چهره‌های سرشناس رسانه‌ای، دانش‌آموخته این دانشکده هستند.جهت اطلاع از آخرین اخبار و برنامه‌های دانشکده رسانه فارس، صفحه رسمی این دانشکده را دنبال کنید#دانشگاه_جامع_علمی_کاربردی#دانشکده_خبرگزاری_فارس#دانشگاه_بدون_کنکور#پذیرش_دانشجو #سینما_و_تدوین#دانشکده_رسانه#روابط_عمومی#خبرنگاری#دانشجو#عکاسی#رسانه
18:22 - 9 دی 1404

6 بازنشر19 واکنش
56٫4k بازدید


7 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌Mehdi A‌
@Mehdiii2027 دی 1404
تصویر نمایه‌ی ‌Mha Ha‌
Mha Ha

@user176838130174  •  24 دی 1404

پرداخت سریع مطالبات شرکت رضایت خودرو
مطالبه

پرداخت سریع مطالبات شرکت رضایت خودرو

توی این شرایط سخت ، گرونی و تورم از دولت تقضا دارم خودش شرکتها و داراییهای شرکت رضایت خودرو طراوت نوین رو بخره تا مردم ب حقشون برسن

دولت سازمان برنامه و بودجه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user17686003025127 دی 1404
♻️با توجه به برنامه آمریکا برای بلعیدن و نابودی ایران در کنار تهدید علنی ترامپ و جنایات مهره های سیا و‌ موساد در فتنه اخیر اعم از آتش زدن قرآن؛ مسجد و ترورهای وحشیانه؛ آیا موافق محو زائده‌ ننگین ارتش آمریکا در منطقه یعنی اسرائیل؛ با هر روش درستی که مسئولان انتخاب میکنند هستید؟
مطالبه

محو و نابودی رژیم صهیونیستی؛ انتخاب روش و زمان درست آن با مسئولان است

با توجه به تجاوز اولیه و مستمر اسرائیل به کشورهای غرب آسیا و اشغال سرزمین های اسلامی و کشتار هشتاد ساله مردم و مسلمانان منطقه بویژه کشتار مردم کشور عزیزمان در بستر حملات مستقیم نظامی ؛ ترورها و...؛ در کنار اشغال قبله اول مسلمانان و نقش کلیدی و تعیین کننده لابی های صهیونیستی بویژه رژیم جنایتکار اسرائیل به عنوان زائده‌ ننگین ارتش آمریکا در تمامی کشتارها و جنایات غرب آسیا و جنایاتی که در عرصه های امنیتی؛ اقتصادی؛ فرهنگی و سیاسی علیه کشورمان صورت می گیرد؛ چنانچه با فتوای تاریخی امام خمینی(ره) که می فرمودند: «اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود» موافقید؛ بایسته است همزمان با حمایت از بیانیه شورای دفاع مبنی بر محفوظ بودن حق حمله پیش دستانه ایران به اسرائیل از تمامی مسئولان بویژه نمایندگان مجلس؛ امامان جمعه و جماعت؛ انسان رسانه‌ها و افراد تأثیرگذار و توانمند مطالبه کنیم تا پشت این تصمیم مهم حاکمیتی با قدرت ایستاده و از تمامی آنها بخواهیم تا به تبیین اهمیت؛ ضرورت و چرایی دلایل اعتقادی؛ امنیتی؛ اقتصادی؛ سیاسی و فرهنگی محو اسرائیل پرداخته و برای مردم بدرستی تبیین کنند چرا باید به عنوان یک انسان یا یک مسلمان و یا یک ایرانی مسئله اول زندگی آنها مسئله فلسطین باشد. 2️⃣ ما در این مطالبه حمایت خود را از تدبیر و سرعت عمل قوای نظام برای محو اسرائیل به هر نحو و روش درستی که صلاح می دانند اعلام می کنیم و در عین قدردانی و تسلیم در برابر هرگونه تصمیم آنها سرعت عمل بیشتری برای نابودی اسرائیل را مطالبه می کنیم. 3️⃣ تک تک ما در کنار این مطالبه وظیفه خود می دانیم در حد توانمان؛ خانه به خانه؛ مسجد به مسجد؛ هیئت به هیئت؛ محله به محله؛ روستا به روستا؛ شهر به شهر و استان به استان برای مردم ایران تبیین کنیم چرا مسئله فلسطین که مهمترین مسئله بشریت و جهان امروز بویژه مهمترین مسئله آزادی خواهان و مسلمانان جهان است باید مهمترین مسئله آنها نیز باشد.

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌حسن مهارتی‌
@HasanMahrati28 دی 1404
در پاسخ به
ای کاش توی شهرستان ها هم بود

@user17687360636029 دی 1404
در پاسخ به
فارس چی هست که دانشگاه داره بسیار بسیار مسخرست

تصویر نمایه‌ی ‌✅ دیجیتال مارکتر‌
@Digital_Marketer5 بهمن 1404
در پاسخ به
دانشگاه رفتن میخواد مگه ، میام مینویسم اینترنت وصل میشه ، بعدش وصل‌ نمیشه این دانشگاه رفتن میخواد؟

@user1768499514785 بهمن 1404
در پاسخ به
فقط باید دروغ گفتن و بی عقلی بلد باشی و دزد باشی فک نکنم دانشگاه رفتن بخواد

@user17686337833313 بهمن 1404
در پاسخ به
یعنی پمپئو هم به ما گفت اغتشاشگر ؟؟!!!!