16 تیر 1405

ایران مسیر جنوبی تنگه هرمز را متروکه کرد

اکانت رهیابی دریایی می‌گوید، پس از هدف قرار گرفتن دو نفتکش در مسیر عمانی، کشتی‌های کشورهای دیگر به سوی مسیر ایران آمدند.

این خبر حذف شده است.

تصویر نمایه‌ی ‌Reza‌
@rezamz16 تیر 1405
در پاسخ به
مساله تنگه هرمز اول مدیریت و دوم درآمدزایی یک موضوع بسیار مهم است که نباید از آن به اندازه سر سوزن عقب نشینی کرد. موضوع انتقام و قصاص آمران و عاملان ترور رهبر شهید با ترور آنها صورت می گیرد و نه با موشک. در ترور از یک اسلحه تک تیرانداز یا بمب انفجاری در محل و در لحظه کاربردی از موشک است.

این خبر حذف شده است.

@Em13416 تیر 1405
در پاسخ به و
دلایل اینکه میگم واقعا نباید ترامپ رو در این اجلاس در ترکیه ترور کرد رو من قبل تر در زیر کامنت اول شما توضیح دادم لطفا به اونا هم توجه کنید و واقعا منطقی فکر کنیم(باید جوری انتقام بگیریم که به ضرر ایران نشه بلکه باید به بهترین شکل ممکن این کارو بکنیم که حتی تبعاتی هم برامون نداشته باشه)

این خبر حذف شده است.

در مورد سوال شما عزیز دیگه ما ایرانی ها متاسفانه باید تا الان دونسته باشیم که همه کشورهای اروپایی حتی همین ترکیه خر امریکا هستن و اگر مثلا امریکا یا اسرائیل جنایتی انجام بدن مثل مدرسه میناب یا ترور رهبری همشون خفه خون میگیرن ولی خدانکنه روزی که ایران مثلا بخواد کسی رو ترور کنه...ادامه در کامنت بعد
21:01 - 16 تیر 1405

32 بازدید