دلم برای بچه‌های میناب پاره پاره است

دلم برای بچه‌های میناب پاره پاره است. میناب حالا به دل پُر غصه مردمان هرمزگان که نه، مردمان ایران و میلیون‌ها انسان در سراسر دنیا تبدیل شده است.
۶ MB
گروه آموزش‌وپرورش: میثم حاجی‌پور کارشناس رسانه در یادداشتی نوشت: مردمان خطه جنوب مظلومند؛ میناب از همه مظلوم‌تردلم برای بچه‌های میناب پاره پاره است.میناب حالا به دل پُر غصه مردمان هرمزگان که نه، مردمان ایران و میلیون‌ها انسان در سراسر دنیا تبدیل شده است.مردمان خطه جنوب از مظلوم‌ترین مردمان ایران هستند و میناب از همه مظلوم‌تر؛ اما دلم برای بچه‌های دبستان شجره طیبه میناب شرحه شرحه است.دختربچه و پسربچه‌های کوچک و دبستانی که هیچ چیزی از سیاست و جنگ و تهدید نمی‌دانستند؛ تمام دنیایشان کیف مدرسه‌ و کلاس درس‌شان بود.یادآوری لحظه‌ اصابت موشک اول، تا اصابت دوم، و دلهره بچه‌هایی که هنوز زنده بودند، مثل خوره به جانم افتاده است.مدام در فکر آن پدر و مادری هستم که با نگرانی به سمت مدرسه دویده تا فرزندش را بگیرد و از این مهلکه به خانه و محل امن برساند.وقتی از دور دیده که از مدرسه خاک و دود و آتش برخاسته، زانوهایش دیگر توان حرکت نداشته‌؛ ذهنش مدام گفته آنجا مدرسه نیست و حتما کنارش مورد اصابت موشک قرار گرفته؛ مدام گفته نه، نه، بچه‌ها نیستند؛ مدرسه نیست.آخر چطور می‌شود وقتی پدر و مادرها به مدرسه رسیده‌اند، در میان آتش و دود به دنبال پاره تَن خود بگردند؟ در آن لحظه با خود چه می‌گفتند؟ بارقه‌ای از امید هنوز در دل داشتند یا همانجا نقطه پایان خودشان هم بود؟مردمان خطه جنوب مظلومند؛ میناب از همه مظلوم‌تر.چطور می‌شود به خانه آنها رفت؛ چه جمله‌ای برای تسلی خاطر آنها باید گفت؟!وقتی خانه ابدی آنها را از بالا می‌دیدم، دلم هزار پاره شد، هر پاره برای یک پدر و مادر.
وقتی نجواهای پدر و مادرها را بر سر مزار کوچکشان بشنوی، دلت دیگر دل نمی‌شود. وقتی حتی شب‌ها مادرش مزارش را ترک نمی‌کند و به عادت همیشه می‌خواهد دلبندش را کنار خودش بخواباند، دیگر آدم سابق نمی‌شوی!وقتی صبح‌ها مزارها را ببینی که مادران از شب قبل همانجا خوابیده‌اند تا مبادا فرزند دلبندش ترس و هراس از خوابیدن نداشته باشد، دیگر دل صدا زدن میناب را نداری.مردمان خطه جنوب مظلومند؛ میناب از همه مظلوم‌تر.خدا به دل این پدرها و مادرها آرامش بدهد.پایان پیام/#میثم_حاجی‌پور#کارشناس_رسانه#میناب#دانش‌آموزان
22:55 - 20 فروردین 1405
جامعه
آموزش و پرورش

4 بازنشر6 واکنش
11٫4k بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌کنکوری 1405 ✍️‌
@Student_X21 فروردین 1405
باشه گریه هاتون تموم شد یه اطلاعیه درست درباره کنکور و امتحان نهایی بدین