جزئیات جدید مذاکره از زبان مشاور ایرانی حاضر در پاکستان

به گفته یک کارشناس اقتصادی حاضر در مذاکرات پاکستان چیزی که من مستقیماً دیدم این بود که طرف آمریکایی دروغ می‌گوید.
گروه اقتصادی خبرگزاری فارس؛ مجید شاکری، پژوهشگر اقتصادی و عضو مشاور تیم مذاکره‌کننده ایران در پاکستان اظهار داشت: مسیرهای جایگزین تنگه هرمز که می‌تواند خلیج فارس را دور بزند کاملاً مشخص است که بخشی از آن برای امارات و بخشی برای عربستان است.وی افزود: درباره عربستان می‌شود گفت هر چقدر که وزن ینبع (مجتمع نفتی عربستان در دریای سرخ) زیاد می‌شود عملاً ارزش انصارالله را هم بالا می‌برد چون انصارالله زمانی شروع کرد به ورود امنیتی در دریای سرخ که همزمان با طوفان الأقصی بود که جهان داشت از شوک تجاری کرونا خارج می‌شد و یک تجمع بزرگ کانتینر در چین وجود داشت که با یک فاصله زمانی یک ماهه همه مسائل تجاری توانست خودش را بازسازی کند و عملاً بیشتر موضوع به این گذشت که کانال سوئز از رونق افتاد.شاکری گفت: الآن عملاً با مهم شدن ینبع و با توجه به اینکه کشتی‌های بزرگ افرامکس (نوعی نفت‌کش سنگین) نمی‌توانند از کانال سوئز رد شوند و بخش اصلی صادرات عربستان بناست به جنوب شرقی آسیا و به شرق آسیا برود مجدداً اهمیت انصارالله و باب‌المندب زیاد می‌شود و همه می‌دانند که ایران تعمداً اجازه داده تا آن مسیر پررنگ بماند؛ به‌علاوه می‌دانید که در شب آخر قبل از آتش‌بس و شب بعدش خط لوله ینبع عربستان و فجیره امارات اصابت داشت.آمریکایی‌ها رسما دروغ می‌گوینداین اقتصاددان اضافه کرد: من تجربه‌ شرکت در مذاکرات را در این سطح نداشتم پس وقتی یک خبری را آمریکایی‌ها در موقع مذاکرات می‌دادند و طرف ایرانی تکذیب می‌کرد، می‌گفتم شاید طرف آمریکایی هم راست می‌گوید و طرف ایرانی برای یک مصلحتی تکذیب می‌کند.
وی ادامه داد: چیزی که من مستقیماً دیدم این بود که طرف آمریکایی دروغ می‌گوید. مثلا آن تروثی‌ که ترامپ زد که یک ناو نظامی ما از تنگه‌ی هرمز رد شد و ما عملیات مین‌گذاری را آغاز کردیم، مستقیماً از اتاق مذاکره با بخش نظامی گفت‌وگو می‌شد که آیا واقعا چنین اتفاقی افتاده؟ اگر اینطور است یعنی شما دارید فضای آتش‌بس را بهم می‌زنید.شاکری گفت: طرف نظامی ایرانی با ادله برای مذاکره کننده ایرانی ثابت می‌کرد که اینطور نیست. اصلا آن کشتی رد نشده، قبل از رد شدن به آن هشدار داده شده، اجازه ندادند جلو برود و حتی در تهران گفتند روی کشتی پرتابه لاک شده که اگر خواست رد شود آن را بزنند. طرف آمریکایی سناریو را همینطور جلو می‌برد، باراک راوید و آکسیوس است پشت‌سر هم نکاتی می‌گفتند و جزئیاتی اضافه می‌کردند که فقط یک دروغ را ریشه‌دار می‌کرد و ترامپ هم درموردش پشت سر هم می‌نوشت.اقدام جدید ترامپ به نفع ماستوی بیان کرد: ترامپ با تهدید محاصره دریایی بازی را به شدت گسترده کرده و با این کار مستقیماً چینی‌ها را تهدید می‌کند و این به نفع ماست.وی افزود: در سناریوی محاصره دریایی ترامپ باید یک بازی گسترده‌ای را به پهنه اقیانوس هند تا مالاکا در پیش بگیرد و با چند قدرت بزرگ درگیر شود و مسئله ما همچنان حفظ تنگه است و توان عملیاتی جدیدی از ما را نمی‌طلبد.شاکری گفت: واقعا طرف ایرانی برای هر سناریو یک موضوعی را آماده داشت، مثلا در حوزه اقتصادی‌ برای حالت‌های مختلف سناریوهای مختلف داشت که هرکدام به چه چیزی می‌رسد و خیلی طرف ایرانی فکرشده‌تر و آماده‌تر از طرف مقابل در این مذاکرات ظاهر شد.
تیم مذاکره‌کننده ایران یک دست شداین کارشناس اقتصادی گفت: در طول این سفر یک وحدت نظر قابل توجه مابین اجزاء مختلف هیئت ایرانی به لحاظ تنوع سلیقه سیاسی شکل گرفت.شاکری تاکید کرد: ممکن است اول این مذاکره یک تیمی فکر می‌کرد ما اگر به اندازه کافی عملگرا باشیم و خیلی گذشته را واکاوی نکنیم حتماً راحت‌تر به نتیجه می‌رسیم و یک بخش دیگری فکر می‌کرد اصلاً ذات مذاکره یعنی می‌خواهی یک امتیازی بدهید اما در انتهای مذاکره تیمی که فکر می‌کردند عملگرا بودن کافی است می‌دیدند طرف مقابل هم اهداف مشخصی ندارد و هم توانایی لازم برای تصمیم‌گیری را ندارد که مشخصاً درمورد ونس این جمله را می‌شود به کار برد. و طرف مقابل هم می‌دید که می‌شود انعطاف داشت و به دنبال راهکارهای خلاقانه بود ولی لزوماً امتیاز نداد.محاصره دریایی نمی‌تواند طولانی باشدوی ادامه داد: این محاصره نمی‌تواند طولانی باشد، چون قیمت نفت همین الان با سرعت قابل توجهی در حال رشد است. مسئله پایداری قیمت‌های بالاست نه قیمت‌هایی که بی‌وقفه بالا رونده‌. میزان رشد قیمت بنزین آمریکا در ماه اخیر از ۱۹۶۰ فکر می‌کنم بی‌سابقه بوده. تورم ماهانه هم نه دهم بوده که با مقیاس آمریکا عدد خیلی بزرگی به حساب می‌آید.شاکری تاکید کرد: آیا ما در این مدت به لحاظ منابع مشکل داریم؟ نه منابع برای دوره‌ خیلی بلندمدت‌تر از زمان احتمالی جنگ وجود دارد.این کارشناس اقتصادی گفت: فروش نفت ایران دیگر هیچ اتصالی به درهم با هر نوع زیرساخت قابل تحریم یا فشار آمریکا مطلقا ندارد. در حوزه مصارف، کالاهای اساسی هم تا جایی که من می‌دانم در انبارها وجود دارد.#مذاکره#جنک#محاصره
04:37 - 25 فروردین 1405
اقتصاد
اقتصاد کلان
اقتصاد عمومی





21 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌آریا‌
@Aryanews125 فروردین 1405
اگر دروغ میگن، خب دلیل قرار جدید مذاکره با دروغگو چیه آقای مسئول ؟؟؟؟؟از خون شهدا و امام شهید خجالت بکشید

تصویر نمایه‌ی ‌جواد شیر ژیان‌
@javadshir25 فروردین 1405
در پاسخ به
بیایید از جزئیات آینده مذاکرات براتون بگم کیف کنید.هیچ نتیجه ای نداشت .این جواب و نتیجه مذاکرات پانصد سال آینده با آمریکا بود هان، نه این مذاکرات الان!.چاک حمق و جهل، نپذیرد رفو

تصویر نمایه‌ی ‌جواد شیر ژیان‌
@javadshir25 فروردین 1405
در پاسخ به
مذاکره ضعف کشور رو میرسونه و دشمنو شیر و پررو و جری میکنه

@user170910031272872298725 فروردین 1405
در پاسخ به
ایشان قبلا افزایش نرخ ارز را توجیه می‌ کرد و بعد نظریه «طلوع نفتی و غروب هسته‌ای» را مطرح و الان در مذاکرات شرکت دارد!!!

@Tehranimoghaddam25 فروردین 1405
در پاسخ به
این همونیه که حرفای عجیب غریب تو توییتر میزنه و همه رو هم بلاک میکنه؟بخدا استاد کاظمی از این کارشناس تره!قحط الرجال به جاهای بسیار باریکی کشیده شده!

@Gomnam1325 فروردین 1405
در پاسخ به
بجای این حسین کاظمی باید بره مذاکره

@Shabah25 فروردین 1405
در پاسخ به
فقط!!!توکلت علی الله

تصویر نمایه‌ی ‌کاربر مناطق صعب‌العبور‌
@pax_persia25 فروردین 1405
در پاسخ به
مسئولین برای یک بار هم که شده سعی کنند در میدان حقوق مردم رو به دست بیارن نه از طریق مذاکره با پیمان شکنان

@Azsas25 فروردین 1405
در پاسخ به
۳ نفر ایرانی تو اتاق بوده میگه مستقیما دیدم؟؟

تصویر نمایه‌ی ‌از هیروشیما تا میناب‌
@IranianCivilisation25 فروردین 1405
در پاسخ به
سیلبیریتیهای ساکت در قبال تجاوز به ایران را در بخشی از سایت حافظه ما معرفی کنید
مطالبه

سلبریتی های ساکت در تجاوز به ایران را به حافظه ما معرفی کنید

ضمن تشکر از ایجاد سایت https://hafezehma.ir/ که خائنین وطن و رقاصه های متجاوزین را برای همیشه در تاریخ ثبت و آنان را به مردم معرفی مینماید ، تقاضا داریم سلیبیریتیها، هنرمندان ، ورزشکاران و افراد مشهوری که کاملا سکوت عامدانه در مورد تجاوز به وطن کرده اند را نیز در بخش جداگانه ای از سایت ثبت کرده یا امکان ثبت آنان را به کاربران بدهید. از آنجا که افراد مشهور حتی سکوتشان نیز میتواند به عنوان نوعی همراهی با دشمن یا حداقل عدم همراهی با میهن برداشت شود ، اینکار کاملا اخلاقی و لازم میباشد. پاینده ایران ، شیعه، رهبر

یگان های سایبری نیروهای مسلح، کارگروه ساماندهی فضای مجازی، سایت حافظه ما، فعالین فضای مجازی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user17754097004325 فروردین 1405
در پاسخ به و

توفیقیان:قالیباف سردار میدان دیپلماسی است.

رئیس ستاد کل مجمع سلامت رضوی در بیانیه‌ ای با تأکید بر اینکه تثبیت دستاورد های میدان و خیابان از راه دیپلماسی هوشمند ممکن است، خواستار تقویت مدیریت در این حوزه شد.

نمایش گزارش


@user17690602924425 فروردین 1405
در پاسخ به
اقا/خانم يا مهدي ادركني رو از نظر متمركزش تشكر كردمو ازش سوالاتي پرسيدم ايشون درجا بلاك كرده! چرا تفكر شما وقتي ازشون سوال ميشه بلاك ميكنيد؟ چرا نميذارين ديالوگ كنيم؟

@user17750651215825 فروردین 1405
در پاسخ به و
م
محمد حسن کوثری

@kowsari  •  12 فروردین 1405

خروج فوری ایران از معاهده NPT
مطالبه

خروج فوری ایران از معاهده NPT

به نام خدا الَّذِينَ عَاهَدْتَ مِنْهُمْ ثُمَّ يَنْقُضُونَ عَهْدَهُمْ فِي كُلِّ مَرَّةٍ وَهُمْ لَا يَتَّقُونَ، فَإِمَّا تَثْقَفَنَّهُمْ فِي الْحَرْبِ فَشَرِّدْ بِهِمْ مَنْ خَلْفَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَذَّكَّرُونَ، وَإِمَّا تَخَافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيَانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلَىٰ سَوَاءٍ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْخَائِنِينَ همان کسانی که از ایشان پیمان گرفتی، ولی هر بار پیمان خود را می شکنند و هیچ پروا نمی کنند. پس اگر در جنگ بر آنان دست یافتی با {تاختن بر} آنان کسانی را که پشت سر آنهایند متفرق ساز، باشد که عبرت گیرند. و هرگاه از قومی بیم خیانت {در پیمان} داشتی، {تو هم} به گونه ای برابر پیمانشان را لغو کن، چرا که خداوند خائنان را دوست ندارد. (آیات 56 – 58 سوره انفال) مردم ایران با توجه به اظهارات خصمانه و غیرمسئولانه رافائل گروسی، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، که در آن شیطان بزرگ آمریکا و رژیم کودک کش صیهونی اسرائیل را به استفاده از سلاح هسته‌ای علیه حقوق و تأسیسات هسته ای ایران تشویق کرده است، از نهادهای تصمیم‌ساز و مجلس شورای اسلامی ایران درخواست خروج فوری ایران از معاهده NPT را دارند. ما بر این باوریم تداوم همکاری با آژانسی که هیچگاه توانایی لازم از ممانعت و محکومیت اقدامات جنایکارانه و خطرناک دشمنان مان را ندارد؛ نه هوشمندانه است و نه عاقلانه. و بایستی یادآور شد که خروج از NPT به معنای دنبال کردن سلاح هسته‌ای نیست زیرا ما مردمان ایران زمین پیرو اعتقادات مذهبی مان و فرمایشات رهبر شهیدمان هیچگاه دنبال سلاح هسته ای نبودیم، بلکه هدف جلوگیری از جاسوسی‌های آمریکا و اسرائیل تحت پوشش بازرسان آژانس است. مردم ایران تا زمانی که آژانس از حقوق فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای ایران به طور کامل و بی‌قید و شرط حمایت نکند، خواهان عدم همکاری با آژانس بین المللی اتمی هستند. امید است این مطالبه به حق و قانونی ما مردم ایران هر چه زودتر مورد توجه و اجرا بگردد.

خبرگزاری مجلس شورای اسلامی، وزارت امور خارجه، مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی، هیئت دولت

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user17760760802125 فروردین 1405
در پاسخ به
اینو از توییتر میشناسم خیلی داغونه خداییش😅

@Azerbaijanly25 فروردین 1405
در پاسخ به
نمیدونم چرا در ایران والا رییس جمهور اینجور بی پرده راجب اینجور چیز ها حرف نمیزنه که یه سری نامشخص مقام یه عکس از خودشون پشت میز میگیرن میزارن و به افکار عمومی جهت میدن لا به لای حرفاشون، این اقا خودشون هم اصلا سابقه خوبی ندارن به گفته بعضی دوستان تو نظرات

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه صحرائی‌
@Doustdar_Velayat25 فروردین 1405
در پاسخ به
تیم مذاکره‌کننده ایرانی از زیاده‌خواهی غیرمنطقی، جدی‌نبودن، مطالبات غیرمنطقی و تلاش #آمریکا برای دستیابی به آنچه در جنگ نصیبشان نشده می‌گوید، شروط ایران برای مذاکره (شمول لبنان در آتش‌بس و آزادسازی منابع مالی مسدودشده) ازسوی آمریکا محقق نشده و قرارست روز ۵شنبه مجددا مذاکرات برگزارشود!در این میان م…نمایش بیشتر
تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه صحرائی‌
فاطمه صحرائی

@Doustdar_Velayat  •  20 فروردین 1405

اعلام عمومی شروط ۱۰گانه آتش‌بس با آمریکا
مطالبه

انتشار دقیق و‌ کامل شروط ۱۰گانه مربوط به آتش‌بس با طرف آمریکایی

باتوجه به اعلام آتش‌بس درشرایطی که حملات کوبنده و‌ غرورآفرین نیروهای مسلح، به‌ویژه نیروی هوافضای سپاه پاسداران، باعث استیصال و درمعرض نابودی قرارگرفتن رژیم غاصب صهیونیستی شده‌بود و بادرنظرگرفتن صحبت رسمی سخنگوی کاخ سفید و‌ معاون رییس‌جمهور آمریکای جنایتکار درخصوص مفاد شروط اعلامی ایران که به‌نظر با آنچه تاکنون ازسوی سخنگوی وزارت امورخارجه اطلاع‌رسانی شده‌است تفاوت‌های اساسی دارد، درراستای ابهام‌زدایی و احترام به مردم جان‌فدا که همیشه در خیابان حضور داشته، حمایت خود را به بهترین‌شکل از میدان انجام داده‌اند، لازمست دقیقا متنی که به طرف میانجی‌گر و همچنین طرف آمریکایی ارسال شده‌است ازسوی وزارت امورخارجه منتشر شود تا ابهام‌ موجود برطرف‌شده، مردم بدانند چرا آتش‌بس اعلام شده‌است و مذاکرات با طرف آمریکایی بر چه مبنایی انجام خواهدشد. این‌حق مسلم و‌طبیعی یکایک ‌مردم‌ ایرانست.

وزیر امور خارجه، سخنگوی امور خارجه، رئیس جمهور، شورایعالی امنیت ملی ، وزارت امور خارجه، رئیس جمهور محترم، وزیر امور خارجه ، دبیر شورای عالی امنیت ملی

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌احسان فرهادی‌
@SUNNISH25 فروردین 1405
در پاسخ به
توصیه : مسئولین بیشتر در بخش زبان تمرکز کنند تا از یه کلاغ به چهل کلاغ شدن ها در امر خطیر واسطه ها ان شالله به نهایتا به دو یا سه کلاغ ختم گردد😒

@Rasool140425 فروردین 1405
در پاسخ به
آتش بس بهانه هست تا اول مزاحمت حزب الله رو نابود کنن بعد بیان سراغ ایران

@Zohrehoseinzade25 فروردین 1405
در پاسخ به
مردم نگرانند....میخواید برید مذاکره دوباره ک انچه آمریکا با جنگ بدست نیاورد، با مذاکره بدست بیاره