هشدار آلودگی هوا برای همه گروه‌های سنی‌/‌بارش مجدد برف و باران از 26 آذر

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روزهای دوشنبه و چهارشنبه هفته جاری با تشدید پایداری هوا، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در تهران، کرج، اراک و اصفهان، شرایط ناسالم جوی برای همه گروه‌های سنی خواهیم داشت.
صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: با توجه به پایداری جو تا روز سه‌شنبه 25 آذر در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا را خواهیم داشت. مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت:‌ روزهای دوشنبه 24 آذر و چهارشنبه 26 آذر با تشدید پایداری هوا، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در تهران، کرج، اراک و اصفهان موجب می‌شود، شرایط ناسالم جوی برای همه گروه‌های سنی داشته باشیم.  وی افزود: توصیه می‌شود در این مدت کاهش تردد خودروها و کنترل فعالیت‌های صنعتی در دستور کار باشد و همه گروه‌های سنی توجه کنند از تردد غیرضروری در سطح و ورزش در فضای باز خودداری کنند. * بارش مجدد برف و باران از 26 آذر ضیائیان بیان کرد: از بعدازظهر سه شنبه سامانه بارشی وارد کشور می‌شود و سبب بارش برف و باران در برخی نقاط شمال غرب و غرب کشور خواهد شد؛ این سامانه روز چهارشنبه 26 آذر تقویت می‌شود و به طور گسترده‌تر بخش‌های شمال غرب، غرب و جنوب غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و البرز غربی را در بر می‌گیرد و موجب بارش برف و باران می‌شود. مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز چهارشنبه شدت بارش‌ها در استان لرستان، چهارمحال و بختیاری، شمال خوزستان، جنوب همدان، غرب اصفهان، جنوب غرب آذربایجان غربی و جنوب استان مرکزی خواهد بود.
وی ادامه داد: روز پنج‌شنبه 27 آذر در غرب خلیج فارس، جنوب غرب کشور و مناطقی از استان‌های اصفهان و فارس بارش باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و در مناطق سردسیر و ارتفاعات که شامل زاگرس مرکز استی بارش به صورت برف خواهد بود ضیائیان افزود: همچنین روز پنج‌شنبه در برخی نقاط شمال غرب و غرب کشور و غرب سواحل خزر بارش خواهیم داشت که روز پنج‌شنبه شدت بارش‌ها در شمال خوزستان، شمال فارس، جنوب شرق لرستان، چهار محال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود. * هوای شرق کشور تا 10 درجه گرم‌تر می‌شود مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: از دوشنبه تا پایان هفته در شمال شرق کشور دمای هوا 5 تا 10 درجه گرم‌تر می‌شود همچنین در شرق و جنوب شرق از سه‌شنبه، دمای هوا 3 تا 7 درجه گرم‌تر خواهد شد. وی اضافه کرد: در غرب و شمال غرب، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و استان‌های ساحلی خزر تا سه‌شنبه روند کند افزایش تدریجی دما پیش‌بینی می‌شود. مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز و روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه خلیج فارس مواج است، گفت: در 2 روز آینده تنگه هرمز مواج خواهد بود و دریای عمان هم در سه روز آینده مواج است. وی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا کمی ابری و غبارآلود پیش‌بینی می‌شود،‌ بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 8 و 2 درجه خواهد بود.
* یخبندان در 20 استان ضیائیان گفت: فردا شهرکرد و بجنورد با کمینه دمای 7 درجه زیر صفر و بیرجند و مشهد با کمینه دمای 6 درجه زیر صفر سردتر‌ین مرکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای 25 درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان خواهد بود مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار کرد: روز آینده در 20 استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود. انتهای پیام/ب.
آلودگی هوا
15:43 - 23 آذر 1399

0 بازدید