پوتین شروط روسیه برای آتش‌بس را اعلام کرد

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روز جمعه شروط کشورش برای برقراری آتش‌بس در جنگ اوکراین را به صورت علنی اعلام کرد.
در آستانه نشست صلحی که قرار است بدون حضور روسیه در سوئیس برگزار شود پوتین گفت که چنانچه اوکراین از خواسته خود برای عضویت در ناتو دست برداشته و نیروهایش را از مناطقی که به تصاحب روسیه در آمده خارج کند جنگ به پایان خواهد رسید. پوتین درباره شروط خود برای اتمام جنگ گفت: «این شروط بسیار ساده هستند. خروج کامل نیروهای اوکراین از کل مناطق دونتسک، لوهانسک، خرسون و ژاپروژیا.»وی اضافه کرد: «به محض اینکه آنها در کی‌یف اعلام کنند که برای چنین تصمیمی آماده‌اند و خروج واقعی نیروهای خود از این مناطق را آغاز کنند و علاوه بر آن به صورت رسمی انصراف از برنامه‌هایشان برای پیوستن به ناتو را اعلام کنند در همان لحظه فرمانی برای آتش‌بس و آغاز مذاکرات از سمت ما صادر خواهد شد.»رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرد: «تکرار می‌کنم ما فوراً این کار را انجام خواهیم داد. طبیعتاْ ما به طور همزمان خروج بدون مانع و ایمن یگان‌ها و تشکیلات اوکراینی را تضمین خواهیم کرد.»وزیر خارجه اوکراین پیشنهاد پوتین را رد کرد و آن را «اظهاراتی فریبکارانه برای گمراه کردن جامعه بین‌المللی» توصیف کرد. لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا هم گفت که پوتین در جایگاهی نیست که به اوکراین دیکته کند چه اقداماتی برای صلح انجام دهد.
02:31 - 26 خرداد 1403

4 بازنشر5 واکنش
11٫4k بازدید




14 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌محمد علی وجدی‌
@user17079968056126 خرداد 1403
در پاسخ به @E_Ahmadi
بنام خدا اوکراین نایب آمریکا و ناتو برای جنگ با روسیه است،

@user17091171209326 خرداد 1403
در پاسخ به @E_Ahmadi
دیکتاتور شاخ و دم که نداره.ایشان با ۶تا رییس حمهور سابق آمریکا همزیست بودهبوش پدرکلینتونبوش پسراوباماترامپبایدنو.....راست راست…نمایش بیشتر

@user17081467931726 خرداد 1403
در پاسخ به @E_Ahmadi
یكی نیست به وزیر دفاع آمریكا بگه تو هم در جایگاهی نیستی كه برای خاورمیانه و مردم بی گناه غزه تصمیم بگیریوقت خروج نیروهای تروریست سنتكام از منطقه فرا رسیده

تصویر نمایه‌ی ‌محمد رضا نادری‌
@mohammad_reza_naderi26 خرداد 1403
در پاسخ به @E_Ahmadi
کاربر ناجی مرادیدیکتاتور یعنی چی؟نباید حرفهای غربیها رو تکرار کنیمهر کسی رو که مخالف‌شون باشه با الفاظ توهین آمیز مخاطب قرار میدهنداما پیرزن انگلیسی که طی قرن گذشته از کل بشریت مسن‌تر بود و کشورش در هر جای جهان جنایت کرده بهش "ملکه" میگن!و به کیسینجر شریک جنایات بی‌شمار روسای جمهور آمریکا معلم

تصویر نمایه‌ی ‌احمد رضا توانا 65‌
@Tavana6526 خرداد 1403
در پاسخ به @E_Ahmadi
جالبه...لوید آستین وزیر دفاع آمریکا گفت:پوتین در جایگاهی نیست که به اوکراین دیکته کند چه اقداماتی برای صلح انجام دهد...این یک طرف حرف ایشونه و طرف دیگرش اینه که این فقط ما (آمریکا) هستیم که می‌توانیم هم برای‌روسیه و هم برای‌اوکراین تعیین‌تکلیف کنیم!!

تصویر نمایه‌ی ‌ویراستار ایران‌
@iran_king26 خرداد 1403
در پاسخ به @E_Ahmadi
به نظر خودم:کل مناطق دونتسک، لوهانسک، خرسون و ژاپروژیا باید به اوکران پس داده بشه. و اوکران باید ضمانت کافی بده به ناتو نمیپونده.

تصویر نمایه‌ی ‌... امیرو‌
@user17078895974526 خرداد 1403
در پاسخ به @E_Ahmadi
جنگ داره به روزای خطرناکی نزدیک میشه.

@user170910112046872798726 خرداد 1403
در پاسخ به @E_Ahmadi
پس پوتین دنبال ادامه جنگه نه آتش بس