28 آذر 1404

محکومیت اهانت به شهید رئیسی توسط چهره‌ها و فعالان سیاسی

در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی خراسان جنوبی با حضور پزشکیان، اظهارات یک چهره اصلاح‌طلب که دولت شهید رئیسی را «ویرانگر و ضدایرانی» توصیف کرده بود، با محکومیت گسترده چهره‌های سیاسی و مسئولان همراه شد.
جالب اینجاست که این انسان پست حقیر به دروغ مدعی شده که منظورم دولت احمدی نژاد بوده در حالیکه به وضوح در کلامش اشاره به دولت شهید رئیسی مظلوم داره. هرچند که اگه منظورش دولت احمدی نژاد هم بود، باز هم حق چنین جسارتی رو نداشت. چراکه کفش پاره احمدی نژاد تمام هیکل خاتمی و هاشمی و روحانی و دولتشون و دستاوردهاشون رو می ارزه!
17:43 - 28 آذر 1404

96 واکنش
48٫6k بازدید



1 پاسخ

@user17524578172328 آذر 1404
در پاسخ به و
یعنی عذر بدتراز گناه آورده؟ رفته از چاله دربیآد افتاده تو چاه. دوراز شعار و ادعا و جنجال فقط آمارها و شاخص ها و نمودارها،همینطور نظرسنجی ها واقعیت را فریاد میزنند. فی الباقی یا جهل است یا نفاق و یا عناد.