مطالبه

ترامپ را بکشید!

بدون توضیح خاصی، ترامپ را بکشید!

0
100
گزارش از مطالبه
20:50 - 17 تیر 1405

3 واکنش
332 بازدید



2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌محمد پارسا زارعی‌
@Mohammadparsa20106 روز پیش
در پاسخ به
مطالبه

قصاص عاملین شهادت رهبر امت اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم دشمنان بشریت ، دست خود را به خون رهبر جمهوری اسلامی ایران ، نائب حضرت حجت ( عج ) و عبد صالح خدا ، آلوده کردند . آن حرامیان ، نباید جان سالم از این حرکت پلید به در ببرند . ما خواستار آغاز نقشه های عملیاتی و میدانی ، برای ترور و قصاص عاملان شهادت رهبری شهید و دیگر فرماندهان و مسئولان ارشد هستیم . نباید هیچ جای امنی ، برای دشمن باقی بماند . انشاءلله به زودی خبر به درک واصل شدن این شیاطین پلید را خواهیم شنید .

سازمان اطلاعات سپاه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی ایران ستاد کل نیروهای مسلح، وزرت اطلاعات

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌اخبار فارس‌من‌
@My_Farsnews5 روز پیش
در پاسخ به و
سلام مخاطب گرامیپویشی با موضوع مشابه مطالبه شما پیش‌تر در سامانه ثبت شده است. لطفاً از طریق لینک‌های زیر به پویش‌های مرتبط بپیوندید و با ثبت حمایت خود، به افزایش سطح پیگیری این مطالبه در خبرگزاری فارس کمک کنید.لینک پویش: https://farsnews.ir/YaLatharat/1783087004244801793با افزایش تعداد امضاها، ا…نمایش بیشتر
تصویر نمایه‌ی ‌9**5280‌
9**5280

@YaLatharat  •  12 تیر 1405

مطالبه صدور حکم قصاص برای سران جنایتکار آمریکا و اسرائیل
مطالبه

مطالبه صدور حکم قصاص برای سران جنایتکار آمریکا و اسرائیل

بسم الله قاصم الجبارین إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ در آستانه تشییع باشکوه امام امت، قائد شهید انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای اعلام می‌داریم که ما جان‌فدایان اسلام و ایران بر خود لازم می‌دانیم تا در راستای خونخواهی آن رهبر آزادگان جهان و قصاص قاتلینش هر آنچه در توان داشته باشیم به‌کار گیریم و به مستکبران و جنایتکاران جهان اعلام می‌داریم که این جنایت نابخشودنی هرگز فراموش نخواهد شد و از هر فرصتی برای پاسخ به آن استفاده خواهیم نمود. همچنین نظر به پیام حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای به مناسبت هفته قوه قضائیه که در آن آمده است: شهادت شخصیت بی‌بدیل، گوهر بی‌همتا و یگانه دوران، پیشوای مجاهد عظیم‌الشّأن اعلی‌الله‌مقامه‌الشریف، هر کدام پرونده‌ای از صدها و بلکه هزاران پرونده حقوقی مهم را تشکیل می‌دهد که در محاکم قضائی داخلی و بین‌المللی باید با جدّیت دنبال شود. آنچه مسلّم است گریبان جنایتکاران را بایستی گرفت و آنان را به سزای اَعمال مجرمانه‌شان رساند. بر این دستگاه عدلیه لازم است تا با توجه به اعترافات و حتی افتخار وقیحانه‌ بعضی از سران دشمن آمریکایی، صهیونی به این جنایتها است که قطعاً اقرار به جنایت محسوب گشته و مقدّمات احقاق حقوق تضییع شده‌ ملّت را به شکل مناسبی فراهم ساخته است. و پیگیری مستمر آن تا وصول به حکم و واگذاری اجرای آن به عناصر صالحه است. این اقدام به‌نوبه‌ی خود از تکرار این قبیل جنایات پیشگیری خواهد نمود.

قوه قضائیه، رئیس قوه قضائیه

10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول
50٬000
پیگیری از صحن علنی مجلس