پیشنهادها

ایجاد حساب‌های رسمی برای سامان‌دهی کمک‌های مردمی به حوزه‌های دفاعی

طبق اعلام رسانه های معتبر افرادی هستند که به خواست خودشون و برای دفاع از ایران عزیزمون از مال و اموال خودشون گذشتند و اون رو برای دفاع و سرافرازی و پیروزی ایران عزیز به سپاه پاسداران هدیه کردند و خواستن که این پول صرف قدرت دفاعی کشور،به خصوص در این شرایط حساس بشه! نمونه آخر خانومی که یک میلیارد طلای خودشو بخشید تا صرف قدرت دفاعی کشور بشه. افراد زیادی هستند که دلشون میخواد در این مورد مهم و حیاتی در حد توان کمک کنند و اینطوری سهم خودشون در دفاع از کشور و پشتیبانی از نیروهای نظامی که با جان و مال و زندگیشون در حال حراست و پاسداری از این آب و خاک هستند رو ادا کنند .. در صورت امکان شماره حساب و یا مکان های خاصی برای این امر به وجود بیاد و اطلاع رسانی انجام بشه که اگر کسی خواست به جبهه کنه راه و روش این کار مشخص باشه.. همونطور که در جنگ تحمیلی اول این کار انجام می‌شد و مردم با هر چیزی که میتونستن به جبهه کمک می‌کردند. البته این یک پیشنهاد و خود مسئولین باید تصمیم بگیرند .

دولت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مسؤلین مربوطه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
20:22 - 23 فروردین 1405
سیاست




4 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌علی صادق‌
@user17504016751423 فروردین 1405
در پاسخ به
از مطالبه شما حمایت شد.لطفا از مطالبه ما هم حمایت کنید 🙏👇👇https://farsnews.ir/user175040167514/1775467676741089873
تصویر نمایه‌ی ‌علی صادق‌
علی صادق

@user175040167514  •  17 فروردین 1405

پُل جاده کمربندی تویسرکان هرچه سریعتر ساخته شود
مطالبه

پُل جاده کمربندی تویسرکان هرچه سریعتر ساخته شود

ساخت جاده کمربندی تویسرکان که با پیشرفت قابل توجهی در حال انجام بوده است. با رسیدن به محل ساخت پُل روی رودخانه فصلی فاران متوقف شده است. با ساخت پل جاده کمربندی تویسرکان بخش اعظمی از جاده کمربندی شمالی تویسرکان می تواند به بهره برداری برسد و گره اصلی ترافیک تویسرکان را به طور جدی بر طرف سازد . جاده کمربندی شمالی تویسرکان علاوه بر روان سازی ترافیک تویسرکان در بحث پدافند غیر عامل تاثیر بالایی در اتصال غرب به شرق شهرستان تویسرکان دارد. مسؤلان می توانند با ساخت یک پُل موقت اتصال دو بخش کمربندی تویسرکان را محقق کنند تا در حال حاضر مردم تویسرکان با روان سازی ترافیک بتوانند از بخش اعظمی از جاده کمربندی تویسرکان استفاده کنند. تویسرکان شهری است که به علت نداشتن جاده کمربندی و ورود ماشین آلات سنگین و تریلی ها به داخل بافت شهری از ترافیک بالا خودروها در تمام طول شبانه روز و تخریب آسفالت معابر و زیر ساخت های شهری رنج می برد.

استانداری همدان، فرمانداری تویسرکان، شهرداری تویسرکان، شورای اسلامی شهر تویسرکان، همدان، تویسرکان

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
@Lync725 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
Lync7

@Lync7  •  20 فروردین 1405

پیشنهاد به دستگاه اطلاعاتی و قوه قضاییه
پیشنهادها

راهکار پیدا کردن نفوذی ها

برای پیدا کردن گروهک های تروریستی که رژیم صهیونیستی سالها پرورش داده و در ایران مخفی کرده، بدین وسیله پیشنهاد می‌شود از سیره امیرالمومنین امام علی(ع) در جنگ نهروان بهره بگیریم. خوب است اگر دستگاه قضایی با بسامد بالا (با سروصدای زیاد) مدت زمان محدودی (مثلا 48 ساعت) را معین کند برای فرصتی که نفوذی های صهیونیستی خودشان را معرفی کنند و همکاری نمایند تا عفو و چشم پوشی از سوابقشان شامل آنان شود. به هر طریقی: تماس با پلیس، بسیج، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه و ... خود را معرفی کنند. اما اگر خود را معرفی نکنند در صورت دستگیری مطابق قانون برخورد قاطع با آنان انجام شود. فواید و دلایل: 1- باعث می‌شود تعداد آنان دچار ریزش شود 2- ایجاد جو بی اعتمادی به یکدیگر و ترس بین آنان 3- ضربه اخلاقی و عاقلانه 4- بدست آمدن اطلاعات درمورد سایر اعضای گروه و گروه های دیگر 5- بدست آوردن اطلاعات درمورد نحوه ارتباط و تهیه اسلحه و ... 6- از بین رفتن مسیر های ارتباطی آنان

قوه قضائیه، رئیس قوه قضائیه، وزارت اطلاعات و حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، وزارت اطلاعات، امنیتی سپاه عملیات بسیج، مسئولین دولتی، رئیس جمهور، رهبری

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user77777777727 فروردین 1405
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
Lync7

@Lync7  •  27 فروردین 1405

ضرورت تبدیل صهیونیسم‌شناسی به اولویت علمی کشور

مطالبه

جای خالی صهیونیسم‌شناسی در دانشگاه‌ها

صهیونیسم چیست؟ در کشور ما آنطور که باید،‌ به بزرگترین دشمن خونی‌مان صهیونیسم نپرداخته‌ایم. به نظر می‌رسد آگاهی عمومی و سازمانی درباره موضوع صهیونیسم به اندازه‌ای که لازم است گسترده و دقیق نیست. بهتر است در مقابل دشمن بیدار بود و آن را لحظه به لحظه در لایه های مختلف رصد کرد. لازم است پژوهش های گسترده ای درمورد صهیونیسم و صهیونیست ها انجام دهیم. اقدامات ضروری: - راه اندازی پژوهشگاه هایی جهت شناخت بزرگترین دشمن‌مان. - به اساتید و پژوهشگرانی نیاز داریم که در مورد صهیونیسم و صهیونیستها پژوهش و تحقیقات انجام دهند و آنها را در اختیار اقشار مختلف جامعه علی‌الخصوص دانشجویان قرار دهند و در دانشگاه ها بطور کاملا موثر، جدی و هدفمند تدریس شوند. - پژوهش ها باید در قالب برنامه های مستند و سخنرانی در آمده و در تلویزیون به نمایش گذاشته شوند تا مردم بدانند از نظر معنوی چگونه با صهیونیسم مقابله کنند و سردمداران و پیاده نظام های آنها را بشناسند. تمام سردمداران، پیاده نظام ها و افراد کلیدی و اصلی آنها شناسایی و تحت نظر گرفته شوند، نه تنها نتانیاهو: - برای گروگان‌گیری یا حذفشان. - تا جلوی عملیات هایشان را بگیریم و علیه‌شان عملیات اجرا کنیم. - جاسوس هایشان را شناسایی کنیم تا قربانی آنها نشویم. - تا بفهمیم چه کسی را چطور و کجا بزنیم یا گروگان بگیریم. امیرالمومنین امام علی (ع): مرد جنگجو هميشه بيدار و هوشيار است، و هر كه از دشمن آسوده بخوابد دشمن نسبت به او نخواهد خفت.

مركز گسترش سينماي مستند و تجربی، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پروررش، موسسه های پژوهشی، مسئولین محترم دولتی، رئیس جمهور، وزرت اطلاعات، وزارت اطلاعات و حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، صدا و سیمای جمهورری اسلامی ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، مجلس شورای اسلامی ایران

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

@user1768401835139 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
از پویش شما حمایت شد از دو پویش اخر ما حمیات کنید برای بهبود وضعیت کشور