صندوق های بازنشستگی در آینده کم می آورند
سالمندی جمعیت کشور بحران هایی را در پی خواهد داشت. یکی از این چالش ها اختصاص دادن بودجه کشور برای صندوق های بازنشستگی و هزینه های زیرساختی برای مراقبت از سالمندان خواهد بود.
به گزارش خبرنگار خانواده و زنان باشگاه خبرنگاران توانا: بر اساس گزارش ماهنامه تیر ۱۴۰۲ گزارش های کارشناسی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، در دوقرن اخیر پدیده سالمندی جمعیت در بسیاری از کشور ها، از جمله ایران رخ داده است.
مهدیه دهقان بنادکی کارشناس بهداشت و درمان گفت: از چالش های سالمندی جمعیت، مراقبت از آنها است.در حال حاضر در کشور به ازای هر ۷۰۰ سالمند یک تخت مراقبت وجود دارد؛ در حالی که شاخص مذکور در کشور های توسعه یافته معادل یک تخت به ازای هر ۱۸ سالمند است.
او افزود: یکی دیگر از چالش ها، ناپایداری نظام رفاهی کشور است. افزایش امید به زندگی باعث افزایش دوره دریافت حقوق بازنشستگی شده است.یک فرد بازنشسته به طور متوسط حدود ۲۰ سال مستمری دریافت می کند، و این امر منجر به بحران در صندوق های بازنشستگی شده است.
13:39 - 20 تیر 1405